Категории продукти

Garmin VIRB X- Екстремна Камера

Garmin VIRB X- Екстремна КамераGPS Промоция
Garmin VIRB X- Екстремна Камера Garmin VIRB X- Екстремна Камера Garmin VIRB X- Екстремна Камера Garmin VIRB X- Екстремна Камера Garmin VIRB X- Екстремна Камера
Цена: 589 лв. 559 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Очаква се доставка


Компактнa, водоустойчивa HD екшън камера с G-Metrix ™
 1. Видео: 1080p / 30fps; 960p / 30fps; 720p / 60fps; 480p / 120 с нива на увеличение
 2. G-Metrix: Вграденият GPS и сензори следят движенията ви в реално време и ги визуализират в графики
 3. Снимки: 12 мегапиксела;до 10 кадъра в секунда
 4. Аудио: Открит микрофон за изключително ясен звук дори и под вода; безжично HD аудио от Bluetooth® телефони или микрофони
 5. Водоустойчив: до 50 метра без необходимост от допълнителен кейс
 
VIRB X екшън камерата записва богати, с висока разделителна способност, широкоъгълни кадри в 1080p30, 12 мегапикселови снимки със скорост до 10 кадъра в секунда и улавя повече от вашите действия. Проектиран за най-тежки среди, VIRB X е в състояние да се гмурне до 50 метра дълбочина, без допълнителен кейс, което позволява улавянето на по-чист и по-ясен звук. Създаден от Garmin GPS, G-Metrix ви позволява да следите колко бързо, колко далеч, колко високо и колко интензивен е бил наистина момента.
 
Професионално видео заснимане
С възможността си да заснеме зашеметяващо видео с висока резолюция в 1080p30 и 480p120, VIRB X е готов да улови вашето изживяване в ярки детайли. Отличаващ се с изцяло стъклени лещи, високи резолюции и нива на увеличение, VIRB X ви позволява да получите кадрите, от който имате нужда.
 
Висококачествена фотография
Със специален бутон и способността да заснема широкоъгълни 12 мегапикселови снимки със скорост до 10 кадъра в секунда, VIRB X е проектиран да ви предоставя висококачествени снимки. Можете дори да правите снимки, докато записвате видео. VIRB X може да се настрои автоматично да прави снимки на дълги периоди от време или при персонализирани интервали до 120 секунди. С Extended Timelapse, VIRB X ще "заспива" между кадрите, което ви позволява да се увеличите живота на батерията.
 
G-Metrix
Уловете повече от обиккновенно видео с G-Metrix. VIRB X съдържа вградени Garmin GPS, G-force сензори за ориентация и способност да се свързва безжично към външни сензори и Garmin устройства за улавяне дори на повече данни за производителност. Вижте вашето преживяване в по-висока разделителна способност от всякога с помощта на нашия безплатен мобилен или настолен софтуер за автоматично наслагване на графики, който ще ви показват вашата скорост, ускорение, сърдечна честота (и много повече) в реално време.
 
Здрав и готов за гмуркане
VIRB X е готов да се потопи дълбоко (до 50 метра) без да е необходимо поставянето на допълнителн кейс. Компактният и здрав дизайн е готова да устои във всяка ситуация. Благодарение на хидрофобна, плоска, стъклена леща, подводните снимки са кристално чисти, докато прехода в и извън водата става безпрепятствен от капки.
 
Вграден Wi-Fi®
Свържете една или повече VIRB X камери с Garmin VIRB® Mobile App на вашия съвместим смарфон¹ или таблет. Това ви дава възможност да преглеждате видеото на живо, контролирате и преглеждате множество камери, възпроизвеждате и редактирате записаните кадри, G-Metrix данни за наслагване и поставяне на клиповете в cloud. VIRB X дори може да се контролира, конфигурира и преглежда от съвместими Garmin устройство.

Bluetooth-поддръжка за HD Audio
Оборудван с Bluetooth 4.0, VIRB X може да се свърже директно с безжични Bluetooth слушалки или микрофон за улавяне на аудио с висока резолюция. Независимо дали сте далеч от вашата камера, или искате да уловите вашият коментар по време на каране на мотор, VIRB X осигурява нужното аудио.
 
Синхронизация с няколко камери
Използвайки силата на Garmin GPS, VIRB X улеснява сложните кадри заснети с много камери с автоматично синхронизиране на кадрите, използвайки GPS времевите отпечатъци. Използвайте VIRB Edit за безпроблемно превключвате между няколко ъгли на камерата, а с натискането на един бутон да премахвате времевите кодове.
 
Запис с едно докосване
VIRB X е проектиран за лесна работа с едно докосване с превключвател за запис и специален бутон за снимки на върха на камерата. Със солидният при натискане превключвател лесно може да знаете, че записвате, дори ако сте с ръкавици. Камерата започва записването на момента, в който натиснете превключвателя, дори ако камерата е изключена.
 
VIRB проследяване
VIRB Tracking ви уведомява за последната известна позиция на вашата камера, така че да можете лесно да я намерите. Използвайте функцията VIRB Tracking със съвместимо Garmin устройство или съвместим смарфон¹.
 
Невероятно видео без затруднения
VIRB Edit, нашия безплатен десктоп софтуер, автоматично генерира страхотни, готови за споделяне видеоклипове на вашите преживявания, благодарение на G-Metrix данните, събрани от VIRB. Може да изберете и ръчни настройки за да разглеждате и редактирате заснетия материал, настройвате G-Metrix, добавяте музика и безпроблемно да превключвате между различни ъгли на камерата. VIRB Edit автоматично ще подддържа софтуера на вашата камера актуален.
 
Монтажни устройства
Разнообразните монтажни устройства ви помагат при поставянето на камерата в различни положения. Може да изберете между стойки за кормило, каска, гърди, монтажни каишки за многократна употреба и още много други монтажни, който ще ви помогнат да заснемете всеки един момент от вашите преживявания.
 
1Съвместим с Bluetooth® Смарт телефони; свържете се с вашия доставчик за да проверите дали вашият телефон е съвместим.
iPhone е търговска марка на Apple Inc. Android е търговска марка на Google Inc. Bluetooth и логата са запазени търговски марки, притежавани от Bluetooth SIG, INC. Wi-Fi® е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance Corporation.
 
В кутията ще намерите :
 • VIRB X камера за екстремни спортове
 • Презареждаема батерия
 • Кабел за зареждане/данни
 • Монтажно за гладки повърхности
 • Монтажно за огънати повърхности
 • Адаптер за по-известните монтажни
 • Дълъг винт
 • Гаечен ключ
 • Ръководство
Размери
Размери (ШxВxД): 3.0” x 1.6” x 1.4” (77.0 x 40.6 x 36.8 mm)
Размери на дисплея (ШxВ): 1” (25.4 mm) диагонал
Тегло
Без батерия и капак на батерията:  
Без батерия:  
С батерия: 151.7 гр.
С батерия и стойка:  
С батерия, стойка и монтажно:  
Видео
Сензор: 12.4 MP, 1/2.3" CMOS
Тип на файла: MP4
Видео резолюция: 1080p HD video: 30, 25 fps
960p HD video: 30, 25 fps
720p HD video: 60, 50, 30, 25 fps
480p (slow motion): 120 fps
Резолюция на снимките: 12 MP и 7 MP
Снимки в серия: 12MP, 10 fps
Самоснимачка: до 120 секундни интервали
Аудио
Вграден микрофон: да
Външен микрофон: Bluetooth® аудио
Свързаност
Bluetooth®: да
ANT+™ съвместимост: да
PC Интерфейс: USB 2.0
HDMI output: не
Wi-Fi: 802.11 bgn
Допълнителни характеристики
GPS: да
Температурен диапазон: От -20° до 45°C (оперативна), от 0° to 45°C (зареждане), от -40° to 85°C (съхранение)
Памет: microSD™ карта до 128 GB (не е в комплекта)
Акселерометър: да
Барометричен алтиметър: да
Водоустойчивост: до 50 метра без необходимост от допълнителен кейс
Стабилизация на картината: да
Корекция на дисторзията: да
Допълнителни особености:  
Батерия
Тип на батерията: Презареждаща се 980mAh литиево-полимерна
Капацитет на батерията: 980 mAh
Живот на батерията: до 2 часа, 1080p (30fps)

 


Магазин Navigacia-GPS.com © 2020