Категории продукти

Garmin VIRB Elite - Екстремна Камера с GPS

Garmin VIRB Elite - Екстремна Камера с GPS
Garmin VIRB Elite - Екстремна Камера с GPS Garmin VIRB Elite - Екстремна Камера с GPS Garmin VIRB Elite - Екстремна Камера с GPS
Цена: 481 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Очаква се доставка

Възможни варианти


* Избор на версия:  VIRB Elite е HD 1080p action камера, която комбинира безкомпромисна здравина, истински HD видео запис, Wi-Fi връзка и специални GPS функции (например записва видео само когато се спускате и спира, когато се изкачвате). Камерата е оборудвана с 1.4” Chroma цветен дисплей, който остава включен, когато уреда работи, но използва минимална енергия. Дисплеят ще Ви помогне да направите настройки или да възпроизвеждате видео без да се налага да демонтирате камерата. За да стартирате запис, просто плъзнете големия бутон за включване. Можете да записвате видео с резолюция 1080p за повече от 3 часа с акумулаторната lithium-ion батерия. Видео функциите като дигитална стабилизация на изображенито (Digital Image Stabilization) и корекция на дисторзията (Lens Distortion Correction) ще Ви осигурят перфектна картина преди да сте започнали да редактирате.

Основни характеристики

 • Запис на FullHD видео 1920x1080 при 30 кадъра в секунда, 16 MP сензор
 • Chroma дисплей: цветен, с висока резолюция; лесен за настройка и възпроизвеждане, диагонал 1.4 инча
 • Стабилизатор на изображението
 • Водоустойчивост: IPX7
 • Wi-Fi връзка, работи с безплатни приложения за iPhone и Android
 • GPS с висока чувствителност, акселерометър и барометричен алтиметър
 • Поддържа microSD до 64 GB
 • Интерфейс: HDMI, USB 2.0
 • Вградени микрофон и стерео жак за външен микрофон
 • Акумулаторна 2000 mAh lithium-ion батерия с дълъг живот, запис на 3 часа видео на резолюция 1080p
 • Гаранция 24 месеца (от официалния вносител на Гармин за България)

 

Истински High Definition запис

VIRB Elite записва HD 1080p видео, с което ще преживеете отново всяка минута от вашето приключение във висок контраст и недеформирани детайли. Като допълнение към 1080p@30fps, вие можете да настроите скоростта до 120fps за кристални изображение при възпроизвеждане с ниска скорост. Всичко това се вижда през нашия WideVu обектив и е обработено с 16 megapixel CMOS сензор за видео с най-високо качество още преди да започнете да го редактирате. Разполагате с различни HD видео настройки: 1080p@30fps, 960p@30/48fps, 720p@30/60fps, 848x480@120fps.

1.4" Chroma дисплей

Защо да натискате бутона и да се надявате на добро видео, когато можете предварително да направите настройки, преглед и възпроизвеждане на вградения пълноцветен Chroma дисплей? 1.4" дисплей на VIRB е Вашия прозорец към менюто с настройки. Проверете настройките преди да скочите, изберете видео с ниска скорост или превключете между видео запис и снимка. Всичко е на дисплея, който винаги е включен (но използва минимална енергия).

Дълъг живот на батерията

VIRB Elite разполага с най-добрата 2000 mAh lithium-ion батерия, която осигурява запис на видео за 3 часа на резолюция 1080p. Това означава, че вероятно Вие ще се изморите по-бързо, отколкото батерията ще изразходва енергията си. Заредете батерията лесно като свържете камерата с компютър или зарядното устройство. Увеличете времето на запис като вземете допълнителна батерия (продава се отделно) за Вашето целодневно приключение.

Безжична връзка към Вашия смартфон

VIRB Elite е оборудван с Wi-Fi комуникация за връзка със смартфон и компютър. Wi-Fi Ви позволява да видите изображението предварително, да управлявате възпроизвеждането и да настройвате камерата. Можете да записвате и да спирате записа, да правите снимки дори когато камерата заснема видео.

Снимайте спускането, не изкачването с лифта

VIRB Elite има GPS с висока чувствителност за запис на данни и GPS базирани фукции. Например в профила за ски, камерата записва Вашето спускане и не прави запис когато пиете кафе или чакате на лифта.

Сензори, сензори, много сензори

VIRB Elite разполага с ANT+™ безжична комуникация за връзка с Garmin сензори. Когато свържете камерата със сензор за температура tempe™, скорост/каданс или пулсомер, можете да видите данните от тези сензори върху видеото. Например ще видите как се повишава пулса при последното Ви спускане или парашутен скок. VIRB Elitе има вграден акселерометър и алтиметър, данните от които могат да бъдат “отпечатани“ върху видеото.

Лесна за използване

VIRB Elite е конструирана за лесно използване и разполага с голям плъзгащ се бутон, монтиран от страни на камерата. Плъзгането на бутона става лесно и Вие винаги ще знаете, че камерата е в режим на запис, дори да сте с ръкавици. Цялостния дизайн на камерата е елегантен и здрав, като Ви помага да интегрирате VIRB във Вашите приключения без да се налага да работите с устройства, подобни на кутийки. Продължавайте напред спускането, знаеки, че имате сигурен запис на приключението.

Контролирайте VIRB Elite дистанционно

VIRB Elite използва ANT+™ безжична връзка за да използвате камерата със съвместими Garmin продукти като fenix™, Oregon® и Edge® като дистанционно управление. По-късно през 2013, ние ще предложим дистанционно устройство със същата ANT+ връзка, затова няма да е необходимо да изпускате кормилото от ръцете си или да сваляте камерата от монтажното устройство за да стартирате и спирате записа.

Дигитална стабилизация на изображението

С дигиталната стабилизация на изображението, VIRB Elite добавя малко стабилност към екстремните приключения. Заедно с това, корекцията на дисторзията (LDC) прави заснетото видео много качествено още преди за сте започнали обработка.

Снимки с висока резолюция

VIRB Elite е мощен дигитален фотоапарат. С 16 Mpx снимки, LDC прави снимките ясни и чисти, без дисторзия. Снимайте на резолюция 16, 12 или 8 Mpx (с бутона на камерата или с дистанционното), изберете режим на серийни снимки Photo Burst (6/s) или самоснимачка (0.5, 1, 2, 5, 10, 30, 60 секунди). Всичко това е обработено с 16 Mpx CMOS процесор за изображения с високо качество.

Редактирането е лесно

VIRB Edit е безплатен desktop софтуер, който можете да свалите на компютъра си за интуитивно редактиране на видео с Garmin съвместимост. Например VIRB Edit може автоматично да свърже видеото с данните от велосипедния компютър Edge за добавяне на скорост и каданс или да добавите към видеото пулса при парашутния скок. След като имате готово видео, можете да го споделите с приятелите си в някои от сайтовете за екстремни спортове.    

Заснемане на видео и снимки по едно и също време

 Не загубвайте момента, просто направете снимка докато записвате видео. VIRB Elite Ви позволява да правите снимки докато записвате видео. Просто докоснете бутона за снимки на камерата или на съвместимото Garmin устройство.

Монтаж

Голямото разнообразие от монтажни устройства Ви позволява да монтирате VIRB Elite почти навсякъде. От огънати и плоски повърхности до кормилото на велосипеда и каската, VIRB може да бъде монтиран. Включените във комплекта на VIRB монтажни устройства разполагат със заключващ механизъм, който се захваща добре за повърхността. Това осигурява по-здраво и издръжлив, устойчиво на вибрации. Можем да предложим адаптер, с който да монтирате VIRB и на други монтажни устройства.
Калъф за гмуркане (предлага се като аксесоар)

VIRB Elite здрав и водоустойчив сам по себе си. За по-дълбоко гмуркане и продължителна работа под водя, опционалния калъф Dive Case повишава водоустойчивостта до 50 метра.

 

В кутията ще намерите

 • Камера за екстремни спортове Garmin VIRB Elite
 • VIRB Elite камера за екстремни спортове
 • Lithium-ion батерия
 • Къса връзка
 • Правоъгълна връзка
 • Адаптер за по-известните монтажни
 • Монтажно за гладки повърхности
 • Монтажно за огънати повърхности
 • Фланец
 • Накрайник с резба
 • Стойка
 • USB кабел
 • Документация
 • VIRB Elite Power Bundle включва допълнително:
 • + Монтажни рамена
  + Lithium-ion батерия
  + VIRB дистанционно управление
  + MicroSD Card 16GB
 • VIRB Elite Watersport Bundle включва допълнително:
 • + Монтажни рамена
  + Монтажна основа
  + Кутия за гмуркане
  + MicroSD Card 16GB
 • VIRB Elite Cycling Bundle включва допълнително:
 • + Монтажни рамена
  + Монтажна основа
  + Голямо монтажно за тръба
  + Монтажна лента за каска
  + MicroSD Card 16GB

 

Ръководство за потребителя

GPS  Garmin VIRB Elite ръководство

 

Видео презентация на камера за автомобил Garmin VIRB Elite


Магазин Navigacia-GPS.com © 2018