Категории продукти

Garmin NuviCam LM Камера и Навигация с карта на Европа и Б-я

Garmin NuviCam LM Камера и Навигация с карта на Европа и Б-я
Garmin NuviCam LM Камера и Навигация с карта на Европа и Б-я Garmin NuviCam LM Камера и Навигация с карта на Европа и Б-я Garmin NuviCam LM Камера и Навигация с карта на Европа и Б-я Garmin NuviCam LM Камера и Навигация с карта на Европа и Б-я
Цена: 793 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Изчерпан продукт

Възможни варианти


* Избери версия на устройството:  nuviCam Навигатор с вградена камера (видеорегистратор), която постоянно записва вашето пътуване и допълнителни функции, които повишава осведомеността на водачите. nuviCam LM отвежда GPS автомобилната навигация на съвсем ново ниво.

Основни характеристики

Голям 6-инчов сензорен цветен дисплей - двойно ориентиран
Доживотен абонамент за актуализация картата на Европа City Navigator за всички версии (за картата на България OFRM Geotrade прочети по-надолу!)
Гласово навигиране завой по завой на български
Хиляди въведени потребителски точки (ресторанти, хотели, бензиностанции и т.н)
Индикатор за ограничение на скоростта
Гаранция 24 месеца (от официалния вносител на Гармин за България)
 
 • Вградена камера
 • Вградената камера непрекъснато записва вашето пътуване и автоматично съхранява файловете в случай на инцидент
 • Forward Collision Warning ви предупреждава, ако се движите твърде близо до колата пред вас
 • Lane Departure Warning ви предупреждава, ако тръгнете да излизате извън платното или навлезете в насрещното движение
 • Garmin Real Vision ™ ви показва изгледа на камерата, когато наближите избераната дестинации
 • Лесна за използване специализирана сателитна навигация
 • Предварително инсталирана карта на Цяла Европа с доживотно обновяване
 • Навигирайте през сложни кръстовища с лекота благодарение на лентовия асистент с реален изглед
 • Лесно търсене на адреси и милиони интересни точки
 • Показване на улицата по която преминавате, скорост, ограничение на скорост и време на пристигане
 • Лесно откриване на места напред, като храна и бензиностанции, без да излизате от картата
 • Предварително инсталирани камери за скорост

Този модел е наличен в 4 версии/разновидности от които може да изберете:

 • Стандартна версия - разновидност на уреда без инсталирана карта на България OFRM GEOTRADE само с карта на Европа (картата на Европа включва България)
 • OFRM Onetime - тази разновидност на уреда е с инсталирана подробна карта на България OFRM GEOTRADE, като Ви се дава възможност еднократно да обновите картата до най-актуалната към този момент.
 • OFRM 2 години - тази разновидност на уреда е с инсталирана подробна карта на България OFRM GEOTRADE, като Ви се дава възможност да обновявате картата до най-актуалната в продължение на 2 години.
 • OFRM Lifetime - тази разновидност на уреда е с инсталирана подробна карта на България OFRM GEOTRADE, като Ви се дава възможност на доживотно обновяване на картата до най-актуалната версия.

  

Вградената подробна карта на Европа с доживотно обновяване включва държавите: Албания, Андора, Австрия, Азорски острови, Беларус, Белгия, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гибралтар, Великобритания, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия,Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Македония, Мадейра, Малта, Молдова, Черна гора, Холандия, Северна Ирландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Шотландия, Сърбия и Косово, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Турция, Украйна, Уелс.

Иновативен дизайн

Искате ли да видите по-отблизо маршрута си? 6.0-инчовият стъклен дисплей е с висока разделителна способност и мултитъч. nuviCam разполага с магнитна стойка, която осигурява сигурно закрепване и зареждане по врмеме на шофиране.

Подробни карти с безплатна актуализация

nuviCam LM идва с подробна карта на Цяла Европа. С безплатните доживотни актуализации?, вашите маршрути ще бъдат отразени в най-съвременните карти, интересни точки (POI) и навигационна информация. Новите карти са на разположение за изтегляне за полезния живот на вашето GPS устройство - без абонаменти и без такси !

Премиум функционалности

Едно от най-функционалните преносимо автомобилно навигационно устройство, което някога е стъпвало по магистралите. nuviCam LM предлага най-новите премиум функции, който обикновено се среща само в луксозните автомобили. Например, Forward Collision Warning2 ще ви предупреждава, ако шофиране прекалено близо до автомобила пред вас. Или, ако се отклоните от пътя или навлезете в насрещното движение, ще видите и чуете Lane Departure Warning2 сигнали. 

Вградена камера

Предлагащата защита на "очевидеца, който никога не мига," nuviCam LM идва с вградена, с висока разделителна способност камера, която записва вашето пътуване. В случай на сблъсък G-сензора за откриване на инциденти автоматично ще запамети файловете. GPS-а записва точно къде и кога е настъпило събитието. Възможността за завъртане на обектива на устройството ви позволява да регулирате ъгъла на камерата за по-добър запис в зависимост от това дали сте монтирали nuviCam на предното стъкло или на таблото.

Можете да възпроизвеждате видеото на вашия голям, 6,0-инчов дисплей - и дори да видите карта на мястото, където сте били, по време на инцидента. Ако желаете, можете дори да гледате видеото по-късно на вашия компютър. nuviCam има и функция за снимки, която ви позволява да заснемате статични изображения. Това ви дава възможност да свалите устройството от вашия автомобил, за да правите снимки на нанесените щети при инцидент. За съхранение на вашите записи на видео данните, 4 GB microSD™ карта (клас 4 или по-висока) е включена към устройството. 

Вижте точен изглед на вашата дестинация

Благодарение на Garmin Real Vision ™, трудно четимите номера на сгради и ориентиране на точната дестинация са вече в миналото. При приближаване на избраната от вас дестинация, дисплея на nuviCam LM ще визуализира ярка стрелката, която ще сочи към мястото, където искате да отидете.  

Говорете с вашата nuviCam

nuviCam LM Ви предлага възможност за удобно гласово активиране на навигацията. Говорете и вашето устройство интелигентно ще реагира на вашите команди, докато ръцете ви да останат безопасно на волана. 

Bluetooth съвместимост

Синхронизирайте Bluetooth® съвместимо устройство, като смартфон, с вашата nuviCam за разговори със свободни ръце чрез вграденият микрофон и високоговорител. Безопасно прибирете телефона си в жабката, джоба или в чантата си и продължете да набирате и приемате повиквания, без да се налага да си местите ръцете от волана или очите си от пътя.

Smartphone Link съвместимост

Smartphone Link е безплатно мобилно приложение3, което свързва nuviCam с вашия съвместим iPhone® или Android ™ смартфон. След свързване, nuviCam може да използвате съществуващия план за данни на телефона ви, за да споделяте информация - като например къде сте паркирали, POIs и вашата дестинация.

С Smartphone Link приложението, удобно можете да изпратите места и адреси от вашия телефон директно в nuviCam LM. Smartphone Link също ви дава достъп до Garmin Live Services, полезна информация в реално време, като времето.

Garmin Real Directions ™

nuviCam LM предефинира "завой-по-завой" упътването с Garmin Real Directions. Лесен начин за разбиране на посоките на движение, ръководейки ви като приятел, като се използват разпознаваеми забележителности, сгради и светофари. Без повече стрес опитвайки се да четете имената на улиците. Вместо това, ще чуете ясно говори насоки, като "Завийте наляво след бензиностанцията." 

Ясни указания за шофиране, които можете да видите и чуете

Active Lane указания с гласови команди Ви подготвят за изход от магистралата или смяна на лентата. Когато наближите, ще видите анимиран модел с ярко оцветени стрелки с означаване на платното, в което трябва да се престроите, а гласовото указание ще Ви помогне допълнително. От птичи поглед ще видите кръстовището и пътния възел. Фотореалистичен изглед на пътния възел показва кръстовището и околния пейзаж така, както изглеждат те в действителност. Ярко оцветените стрелки показват препоръчителната лента за шофиране. nuviCam LM изобразява пътните знаци с реалистична графика.     

Foursquare добавя много нови интересни точки

С толкова много данни, nuviCam прави лесно намеране на адреси и много POI - предприятията, магазини, ресторанти или други дестинации. Нашата POI база данни включва също точна, подходяща информация, получена от Foursquare. Сега, когато търсите, най-подходящият Foursquare резултат се появява в горната част на списъка. Това е един лесен начин за откриване на нови и популярни ресторанти, магазини и др.

Когато използвате Smartphone Link приложението с вашия nuvi nuviCam, можете чрез Foursquare да видите по-подробна информация за POI, включително оценки, ценови диапазон и часове на обслужване.
 

Предимства и характеристики на картата на България OFRM

 • 7 709 населени места, махали, квартали и курорти.
 • CITY вариантите на картата съдържат 104 661 км улици, пътища, туристически и велопътеки.
 • TOPO вариантите на картата съдържат 133 996 км улици, пътища, туристически и велопътеки, офроуд участъци, лифтове и фериботи.
 • Търсене по име на улица/кръстовище в 365 населени места, в това число във всички градове в България.
 • Търсене по адрес (име на улица и номер на сграда) в 238 населени места.
 • Търсене по номер на блок в 94 населени места.
 • Над 69 000 обекта (POI) - бензиностанции, хотели, ресторанти, магазини и много други.
 • Нови Off-Road маршрути и пътища, велосипедни и туристически пътеки.
 • Добавени са пътни табели (където има такива) за фотореалистичните изгледи на пътни разклонения на територията на цялата страна.
 • Спомагателна информация, отговаряща на пътните табели на разклоните по междуградските пътища.
 • Въведени са очертанията на улиците във всички градове в България и в много от по-малките населени места.
 • Добавени са очертанията на кварталите и на сградите в по-големите градове в страната.
 • Очертанията на 3D сградите, както и самите 3D сгради са отделени в самостоятелен слой, който може да се включва/изключва според предпочитанията.
 • Картата има вградена поддръжка за трафик известяване за София, частично за Пловдив, Варна и Бургас, а също и за цялата републиканска пътна мрежа.
 • Интегрирани са данни за функцията, помагаща за престрояване в правилната лента преди кръстовище (Lane Assist) - за София, Пловдив (частично), Бургас, Ямбол.
 • Разширена информационна база за реките и каналите, включваща по-детайлно изобразяване и актуализирани наименования.
 • Язовирите и езерата в страната са прецизирани и са изобразени с по-висока точност.
 • Информация за планинските върхове в страната с надморска височина.
 • Информация за растителната покривка на територията на страната.
 • Вграден е цифров модел на релефа (DEM) за цялата страна.
 • Междуградските пътища от републиканската пътна мрежа са номерирани.
 • Обновени данни за 100-те туристически обекта на България.
 • Добавени са текстурни 3D модели на емблематични сгради в София.
 • Въведени са лифтовете и влековете за планина Витоша.
 • Поддържа се търсене на хотели в повечето курорти в страната.
 • Зададени са стандартните ограничения на скоростта по пътищата в страната за по-прецизно изчисляване на маршрутите.
 • Поддържа се търсене на заведения, предлагащи WiFi Интернет.
 • Пълна поддръжка на български език - включително търсене.
 • Обособени са различни варианти за градска употреба (CITY) и за офроуд/туристическо позлване на картата (TOPO).
 • Картата е направена с оригинален софтуер на Garmin International

В кутията ще намерите

 • Навигатор и Авторегистратор Garmin NuviCam LM EU BG
 • Предварително инсталирана навигационна карта City Navigator Европа с доживотен абонамент за актаулизация
 • Монтажно устройство за автомобил
 • Захранване за автомобил
 • microSD карта 4GB
 • USB кабел
 • Ръководство на потребителя
Основни Характеристики
Размери (ШxВxД): - cm
Размери на дисплея (ШxВ): 6.0" диагонал (15.4 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ): 480 x 800 пиксела
Тип на дисплея: WQVGA цветен TFT с осветление
Тегло: 319 грама
Батерия: акумулаторна lithium-ion
Живот на батерията: до 30 минути
Водоустойчивост: не
Високо-чувствителен приемник: да
3-осен компас: не
Карти и Памет
Основна навигационна карта: Основни пътища в целия свят
Вградени карти: Карта на Европа и България на вътрешна твърда памет
Добавяне на карти: да
Допълнителна памет: microSD™ карта 4GB
Любими дестинации: 1000
Памет за маршрути: Да
Предимства
Гласова навигация: да на Български език
Навигиране с имена на улиците: да
Разпознаване на гласови команди: да
3D карта: не
3D сгради: не
3D терен: не
Планиране на маршрути: да
Преглед на маршрути: да
Оптимизиране на маршрут: да
Автоматично преизчисляване на маршрута: да
Избор на маршрут (най-бърз, най-кратък и друг): да
Избор на тип път, който да се избягва (платени, магистрали): да
Потребителски точки (полицейски камери, радари и др.): да
Ограничения в скоростта: да
Hands-free набиране чрез Bluetooth®: да
FM трафик: не
XM® Navtraffic с прогноза за времето и радио: не
MSN® Direct съвместимост: не
Функция "Къде съм аз?": да
Запазване на позицията при сваляне от стойката: да
Захранване от стойката: да
Преглед на снимки: да
Избор на иконки за колата: да
Световен часовник: да
Валутен конвертор: не
Калкулатор: не
Активен дисплей: да
Двойно ориентиран дисплей: не
Избор на клавиатура: да
Garmin Lock (функция против кражба): не
Възможност да се ползва на мотоциклет: не
Фотонавигация: не
Режим "Lane Assist" (избор на лента): да
ecoRoute™(избор на икономичен маррут): да
trafficTrends™ (маршрут според трафика): не
myTrends™ (маршрут според навика на шофьора): не
Fleet Management съвместимост: да
Допълнителни предимства: Вградена камера : да
Предупреждения за дистанция : да
Предупреждения при напускане на платното : да
Garmin Real Vision ™ : да
Магнитна стойка : да
Foursquare : да
Direct Acce : да
Smartphone Link съвместимост : да

Магазин Navigacia-GPS.com © 2018