Категории продукти

Garmin Dash Cam 45 Видеорегистратор с GPS

Garmin Dash Cam 45 Видеорегистратор с GPS
Garmin Dash Cam 45 Видеорегистратор с GPS Garmin Dash Cam 45 Видеорегистратор с GPS Garmin Dash Cam 45 Видеорегистратор с GPS Garmin Dash Cam 45 Видеорегистратор с GPS Garmin Dash Cam 45 Видеорегистратор с GPS Garmin Dash Cam 45 Видеорегистратор с GPS Garmin Dash Cam 45 Видеорегистратор с GPS Garmin Dash Cam 45 Видеорегистратор с GPS
Garmin Garmin
Цена: 318 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Очаква се доставка

Компактен и дискретен с вграден GPS
  1. Малък и незабележим, когато се монтира на предното стъкло
  2. Висококачествена 2.1-мегапикселова камера с 1080p видео и 122-градусово зрително поле; работи дори в условия на слаба светлина
  3. Предупреждения за сблъсък и напускане на пътната лента1, плюс сигнали за приближаване на светофари и камери за скорост2
  4. Вграден GPS с автоматично откриване на инциденти (G-Sensor), който запаметява видео кадрите, за да покаже, кога и къде са се случили събитията

 

Записва висококачествено 1080p HD видео

Garmin Dash Cam 45 е лесен за използване с висока разделителна способност видеорегистратор с 2.0 "LCD дисплей. С широкоъгълен обектив, той улава целия път, докато вградения GPS дава точни данни за време и място, за да оредели точно къде и кога са се случили събитията. Доверете се на вашия Garmin Dash Cam 45 да запише отлични видео детайло, както на на светло, така и в условия на слаба осветеност. Монтирайте камерата на предното стъкло и запишете вашата шофиране в 1080p. Dash Cam записва в непрекъснат цикъл, с помощта на включената сменяема microSD™ карта. За да добавите още памет, добавете по-голям microSD™ карта (приема до 64 GB, продава се отделно; пропоръчваме Class 10). Възпроизвеждайте кадри директно на дисплея или ги преглеждайте по-късно на компютъра си.

 

 

 

Вашият очевидец, които никога не мига

Не е необходимо да се притеснявате за пускането и спирането на видеорегистратора. Ако Garmin Dash Cam 45 е включен в източник на захранване, тя започва да записва автоматично и запаметява кадри в случай на инциденти.

Всички кадри са подпечатан с време и място, за да знаете точно кога и къде са се случили събитията. При прегледа на кадрите на компютъра си, вие ще имате запис на географска ширина и дължина, дата, час, скорост и посока на движение.

Garmin Dash Cam 45 притежава функция за автоматично откриване на инциденти (G-Sensor), така че, когато се открие инцидент, камерата да знае да запишете текущите, последните и следващите кадри, като по този начин се запази пълен запис на събитието. И всичко това се записва на включената Class 10 сменяема microSD карта памет.

За по-близък план на превозно средство или щетите, можете да премахнете Garmin Dash Cam 45 от автомобила си и да правите снимки.

 

 

 

Споделете пътуването си с Travelapse ™

Travelapse функцията за видео заснемане предоставя лесен и забавен начин да записвате и да споделяте приключенията си чрез кондензиране на няколко часа шофиране в няколко минути с акцентите.

 

 

 

 

 

 

Безжично Синхронизиране на клипове с вашия смартфон

Garmin Dash Cam 45 има вградена Wi-Fi®, така че да можете безжично да синхронизирате клиповете с вашия съвместим смартфон след свалянето на безплатното VIRB® приложение. Това прави изключително лесно споделянето на видеоклипове с приятели, застрахователни агенции или правни органи.

 

 

 

 

Шофирайте с повишена информираност

Garmin Dash Cam 45 притежава полезни функции за повишаване на информираността на водача, за да помогне и насърчи към по-безопасно шофиране. Forward collision warning1  ви известява ако карате прекалено близо до колата пред вас. Lane departure warnings1 ви известява ако се отклоните от вашата лента. Сигналите за светофари и камери за скорост2 ви предупреждават за камери за червен светофар или камери за скорост. Освен всичко това, когато автомобилът ви е спрял на кръстовище или в задръстване, "Go" сигнал ще ви уведоми, когато движението пред вашето превозно средство започне да се движи.

 

 

 

 

 

 

 

 

Наблюдавайте вашият паркиран автомобил

Режим Паркинг следи всичко около вашия автомобил, когато колата е паркирана и двигателят не работи. Камерата автоматично започва запис, ако и когато открие движение (изисква се Garmin кабел за режим за паркиране - продава се отделно; професионален монтаж се препоръчва).

 

1Някои състояния могат да увредят функцията за предупреждение. Посетете Garmin.com/warnings за подробности.
2Известията за светофати с камери и камери за скорост не се предлагат във всички региони.

Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance.

Размери
Размери (ШxВxД): 5.62 cm x 4.05 cm x 3.53 cm
Размери на дисплея (ШxВ): 2.0” LCD
Тегло
Без батерия и капак на батерията:  
Без батерия:  
С батерия: 59,5
С батерия и стойка:  
С батерия, стойка и монтажно:  
Видео
Сензор: G-Sensor
Тип на файла:  
Видео резолюция: 1080p и 720p
Резолюция на снимките:  
Снимки в серия:  
Самоснимачка:  
Аудио
Вграден микрофон: не
Външен микрофон:  
Свързаност
Bluetooth®: не
ANT+™ съвместимост: не
PC Интерфейс: USB
HDMI output:  
Wi-Fi:  
Допълнителни характеристики
GPS: да
Температурен диапазон:  
Памет: microSD™ карта до 64 GB (не е в комплекта)
Акселерометър: да
Барометричен алтиметър: не
Водоустойчивост:  
Стабилизация на картината: да
Корекция на дисторзията: не
Допълнителни особености:  
Батерия
Тип на батерията:  
Капацитет на батерията: до 30 минути
Живот на батерията: до 30 минути

 


Магазин Navigacia-GPS.com © 2020