Категории продукти

Garmin Camper 760LMT-D EU

Garmin Camper 760LMT-D EU
Garmin Camper 760LMT-D EU Garmin Camper 760LMT-D EU Garmin Camper 760LMT-D EU Garmin Camper 760LMT-D EU
Garmin Garmin
Цена: 778 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Изчерпан продукт

Възможни варианти


* Избери версия на устройството:


Camper 760LMT-D Сателитна навигация за каравана и кемпер
  1. Лесен за разчитане 7 "дисплей
  2. Персонализирана Кемпер маршрутизация ¹ за Европа
  3. Кемпер специфични директории (ACSI и MHF) с филтър за търсене.
  4. Кемпер планиране на пътуването и споделяне
  5. Доживотна актуализация на картата ² и трафик актуализации ³
  6. Съвместима с безжична камера за задно виждане

Вградената карта Европа включва следните държави: Albania, Andorra, Austria, Azores Islands, Baleric Islands, Belarus, Belgium, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Canary Islands, Channel Islands, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, French Guiana, Guadeloupe, Germany, Gibraltar, Great Britain, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Isle of Man, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia (FYROM), Madeira, Malta, Martinique, Moldova, Montenegro, Netherlands, Northern Ireland, Norway, Poland, Portugal, Réunion, Romania, Saint Barthélemy, Scotland, Serbia & Kosovo, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, Wales.

В GPS навигаторa може да бъде инсталирана подробна пътна и offroad карта на България OFRM Geotrade.
Можете да се запознаете със съдържанието на картата от раздел Карти.
Възможни са три разновидности:
OFRM Onetime - потребителят има право на едно безплатно обновяване на картата.
OFRM 2 години - потребителят има право на безплатно обновяване на картата за период от 2 години.
OFRM Lifetime - потребителят има право на доживотно безплатно обновяване на картата.

Навигирайте лесно
Насладете се на свободата на широкия път с удобството и комфорта на пътуване с приятелскo навигиране. Camper 760LMT-D е предназначена за навигация с кемпери или каравани. Вие искате да стигнете до вашата дестинация толкова лесно, колкото е възможно, така че Camper 760LMT-D е тук, за да помогнем.
Безплатен доживотен ъпдейт на картите

Вие винаги ще имате най-актуални карти ², точки на интерес, като например къмпинги. Самите нови карти са достъпни за изтегляне до четири пъти годишно, напълно безплатно.

Най - доброто от нашата трафик информация

Camper 760LMT-D идва с Garmin’s Digital Traffic.

Тя е бърза, точна, и БЕЗПЛАТНА ³. Тя осигурява непрекъснати и точни актуализации на супер-бърза цифровата мрежа. Тя е два пъти по-бърза, от колкото други сателитни навигации: ако има задрустване напред вие ще знаете за него. Той ще установи каквито и да било инциденти и забавяне, като след това дават ясни и прости насоки за алтернативни маршрути. Няма текущи абонаменти, тъй като е Lifetime услуга - просто го използвайте изваждайки го от кутията - безплатно.

Персонализирайте маршрута за вашия автомобил

Camper 760LMT-D е с предварително инсталирани подробна карта на Европа, която включва, свързани ограничения, като например високи мостове и свързаната с тях информация за повечето основни пътища и магистрали. Просто въведете информацията за вашия профил превозно средство (височина, тегло, дължина и ширина ¹) и да намерете подходящ маршрут ¹. Допълнително получавате предупреждения за риск от заземяване, страничен вятър, тесен път, остър завой, стръмен хълм и други.

Шофиране с насоки - вие виждате и чувате

Active Lane ориентиране с гласови указания ви подготвя преди да стигнете до кръстовище, така че можете да бъдете уверени при смяна на лента. Когато наближите, анимиран модел използва ярко оцветени стрелките, за да ви посочи правилното платно, необходими за вашия маршрут. Приятелски глас предлага допълнителна помощ - фотореалистичният изглед на кръстовища реалистично показва кръстовища включително пътните знаци по маршрута ви.

Планирайте и споделяйте вашето пътуване

Планирайте следващото си къмпинг пътуване с BaseCamp. Можете да създавате маршрути по конкретни пътища и търсене на точки на интерес, включително и местните атракции, ресторанти и спирки за гориво. След това, да качите предварително планираното пътуване на вашата Camper 760LMT-D.

Garmin Adventures задвижван от BaseCamp, е безплатен интерактивен начин да записвате и споделяте вашите пътувания. С Garmin Adventures, можете да комбинирате маршрути, точки, географски маркери, снимки и YouTube ® видеа. Garmin Adventures също ви позволява да оцените вашите пътувания, прочете коментарите и изтегляте маршрути, споделени от колегите.

Силата на вашият глас

Camper 760LMT-D предлага удобството на гласово активирана навигация. Говорете и вашето устройство отговаря на вашите команди. Твоите ръце могат да останат на волана. Разбира се, можете също да навигирате с помощта на сензорния интерфейс.

Up Ahead информация

Без значение къде се намирате, винаги знаете какво има на близо. Up Ahead е постоянен поток от околните места - включително ресторанти, магазини, болници и бензиностанции - който се появяват заедно с картата ви на шофиране и актуализации, докато се движите по маршрута.

Garmin Real Directions™ с Garmin Real Voice™

Camper 760LMT-D идва с уникалната Real Directions™ на Garmin, които ви ръководи като приятел, като се използват разпознаваеми забележителности, сгради и светофари. За пример може да бъдете посъветван да "завийте наляво над моста Тower Bridge", или "завийте надясно след катедралата". Използването дори на непознати пътища означава, че постоянно се опитва да чете имената на улиците, което прави пътуването много по-лесно и гарантира, че никога няма да бъдете подведени. Заедно с това можете да получите по-естествено звучащ глас и реалистични изображения на пътни знаци.

Bluetooth ® Съвместимост

Синхронизирайте благодарение на Bluetooth със съвместимо устройство, като например вашия смартфон, за да можете  да разговоряте със свободни ръце чрез своя интегриран микрофон и говорител. Безопасно прибирате телефона си в жабката, джоба или в чантата си и все още приемайте повиквания.

Smartphone Link Съвместимост

Докато сте на път, можете да използвате вашия Camper 760LMT-D, за да видите подробни прогнози, текущи условия и анимирани радарни изображения плюс алармиране при тежки климатични условия4. Сигналите за времето чрез SPL не са налични в Европа

Това е възможно с Smartphone Link, безплатно мобилно приложение, което свързва Camper 760LMT-D с вашия iPhone или Android ™ ® смартфон. Веднъж свързани, Camper 760LMT-D може да използва съществуващата план за данни4 на телефона ви, за да споделят информация и да получите достъп до Garmin Live Services4, полезна информация в реално време, включително времето. Garmin Live Services са безплатни и достъпни чрез абонамент.

 

Съвместимост с безжична камера за задно виждане

Движете се лесно в обратна посока, като свържете вашия Camper 760LMT-D в нашия BC 20 Wireless Backup Camera (продава се отделно). Веднъж свързан, Camper 760LMT-D удобно показва кадри на камерата точно на големия му екран.

 

Едно място за управление на вашето устройство

Използвайте Garmin Express, за да поддържате вашият Camper 760LMT-D в крак с времето. Garmin Express е лесен за актуализиране на карти и софтуер, трансфер на любими до и от устройства, както и инсталиране на безплатни иконки за автомобили и гласове.

 


¹Не е налична във всички области. Въвеждането на характеристики в профила на превозното средство, не е гаранция, че те ще се отчитат във всички маршрутни предложения. Винаги следете пътните знаци и пътните условия.

²Lifetime Maps Terms & Conditions

³Lifetime Traffic Terms & Conditions

4Свържете се с вашия мобилен оператор за повече информация за вашия план за данни на услуги и цени на роуминг. Може да се изисква абонамент.

 


Магазин Navigacia-GPS.com © 2020