Категории продукти

Garmin Camper 660LMT-D EU

Garmin Camper 660LMT-D EU
Garmin Camper 660LMT-D EU Garmin Camper 660LMT-D EU Garmin Camper 660LMT-D EU
Garmin Garmin
Цена: 688 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Изчерпан продукт

Възможни варианти


* Избери версия на устройството:


 1. Потребителска маршрутизация¹ за размера и теглото на вашия кемпер или каравана
 2. Пътни предупреждения за височини на мостове, ограничения за теглото, остри завои, стръмни наклони и още
 3. Специфични директории за кемпери и каравани; търсене на базата на предпочитаните от вас удобства
 4. Лесно пътно оформяне ви позволява лесно да промените маршрута си, да включвате предпочитани пътища или места само чрез докосване на екрана
 5. Карта с инструменти показва възможните стръмни наклони по вашия маршрут

 

Вградената карта Европа включва следните държави: Albania, Andorra, Austria, Azores Islands, Baleric Islands, Belarus, Belgium, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Canary Islands, Channel Islands, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, French Guiana, Guadeloupe, Germany, Gibraltar, Great Britain, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Isle of Man, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia (FYROM), Madeira, Malta, Martinique, Moldova, Montenegro, Netherlands, Northern Ireland, Norway, Poland, Portugal, Réunion, Romania, Saint Barthélemy, Scotland, Serbia & Kosovo, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, Wales.

В GPS навигаторa може да бъде инсталирана подробна пътна и offroad карта на България OFRM Geotrade.
Възможни са три разновидности:
OFRM Onetime - потребителят има право на едно безплатно обновяване на картата.
OFRM 2 години - потребителят има право на безплатно обновяване на картата за период от 2 години.
OFRM Lifetime - потребителят има право на доживотно безплатно обновяване на картата.


Camper 660LMT-D е най-новият ни навигатор за кемпери, който ви позволява да се наслаждавате на свободата на широкия път. Camper 660LMT-D ви навигира с лесен за четене 6,0-инчов мултитъч дисплей, който приляга удобно във вашата кола или кемпер, маршрути, базирани на размера на кемпера, пътни предупреждения и директория на къмпингите. Ново към продуктовата линия Camper, нашият 660LMT-D модел предлага лесно пътно оформяне , информация за надморската височина в профила, и още милиони нови и популярни места благодарение на Foursquare®.

 

Нов профил за каравани

Camper 660 LMT-D е предназначен да опрости навигирането с  каравани и кемпери. Той идва с предварително инсталирани подробни карти на Европа, включително и информация за пътни ограничения, като например високи мостове и свързаните с тях данни за повечето основни пътища и магистрали. Трябва само да въведете спецификациите на вашия кемпер или каравана, тогава Camper 660LMT-D ще използват вашия кемпер профил¹, за да може да намерите най-ефективния маршрут в цяла Европа. Вашият маршрут ще се определя въз основа на височината, теглото, дължината и ширината на вашето превозно средство.

 

Пътни Предупреждения & Elevation профил

Camper 660 LMT-D е с предварително инсталиранa картa на Европа, която включва ограничения, като например високи мостове, остри завои и свързаната с тях информация за повечето основни пътища и магистрали. Ще чуете и видите тези полезни предупреждения, които могат да ви помогнат да се подготвите за потенциално опасни ситуации.

Camper 660LMT-D разполага с удобни инструменти на картата, който ви позволява да видите информация за надморската височина, отнасяща се до Вашия маршрут - всичко това, докато гледате екрана с навигацията. Можете дори да включите в информацията за надморската височина да разширите изгледа на профила и да видите предстоящото повишение в по-големи подробности. Прегледа на тази информация ви помага да се подготвите за възможни големи наклони по вашия маршрут.

 

Регистър на повече от 9000 Къмпинги

Camper 660LMT-D разполага с ACSI’s Campsite Directory . Този изчерпателен списък на къмпинги съдържа повече от 9000 места в Европа, с информация за ценови диапазон, часа на обслужване, и повече. ACSI’s Campsite Directory ви позволява да търсите по предпочитани удобства - като домашни любимци, магазини, електричество - така лесно можете да намерите това, което искате, далеч от дома.

 

Лесно пътно оформяне

Когато предпочитате да карате по някои улици или през конкретни градове, Easy Route Shaping ви позволява лесно да променят маршрута си. Просто добавете точка в маршрута, която виждате на екрана и ще видите уведомление относно това колко време ще бъде добавено.

С Camper 660 LMT-D пътуването ви е наградата. Със своята допълнителна настройка за панорамен път можете да изберете да откриете повече от пътя. Лесно прегледайте панорамният път в менюто на маршрут и се насладите на свободата на широкия път.

 

Удобството на свободните ръце

Camper 660LMT-D предлага удобството на гласово активиране на навигация. Говорете с вашето устройство и то ще отговаря на вашите команди. Ръцете ви могат да останат на волана. Разбира се, можете да навигирате с използването на сензорният екран. Синхронизирайте със съвместимо Bluetooth®  устройство, като например вашия смартфон, за да можете да разговори със свободни ръце чрез вграденият микрофон и високоговорител. Приберете телефона си в жабката, джоба или чантата и продължавайте да приемате повиквания.

 

Ограничения за скоростта за Кемпери & Каравани

Camper 660 LMT-D ви осигурява яснота за ограничението на скоростта за вашия кемпер или каравана, които често се различава от стандартните автомобили. Специфични ограничения на скоростта и очакваното време на пристигане са ясно обозначени, така че да можете да се насладите на едно по-спокойно пътуване.

 

Повече информация с един поглед

Camper 660LMT-D пази екрана с картата за шофиране през цялото време, като допълнителната информация се показва заедно. С един бърз поглед, можете да видите името на текущата улица. Той също така показва предупреждения за училищни зони. Без значение къде се намирате, винаги ще знаете какво е на близо. Up Ahead показва постоянен поток от близките места - включително бензиностанции, места за почивка и къмпинги - които се появяват редом с картата на шофиране и актуализации, докато се движите по вашия маршрут.

 

Garmin навигацията става още по-лесна

База данни с предварително инсталирани интересни точки на Camper 660LMT-D сега включва милиони повече нови и популярни места благодарение на Foursquare. Лесно намерете ресторанти, магазини, забележителности и още по вашия маршрут.

Camper 660LMT-D предефинира функцията "завой-по-завой" с Garmin Real Directions™, лесни за разбиране указания за движение, които ви ръководят като приятел, като се използват разпознаваеми забележителности, сгради и светофари. Например, когато ви навигира ще чуете лесни насоки, като "Завийте надясно след аптеката." Без повече стрес от опити да прочетете имената на улиците. Garmin Real Voice ™ е технология, която звучи по-скоро като естествен, приятелски глас. Garmin Real Directions и Garmin Real Voice са функции, които са налични само в Garmin GPS навигатори.

 

Навигирайте до комплекси с лекота

Camper 660LMT-D има Active Lane Guidance (ALG). ALG използва гласови указания и ярко оцветени стрелките, за да се посочи препоръчителната лента необходимо за Вашия маршрут. Фотореалистичните визуализация на кръстовищата показват изходи, така както те се появяват в реалния живот: в пълен цвят и големи подробности.

 


BC ™ 30 безжична камера за задно виждане

Без стрес при движение на заден ход с BC 30 безжична резервна камера (включена само в пакетната версия). Тя ви позволява лесно да видите какво става зад вас по всяко време.

 

Съвместим с Smartphone Link App

Smartphone Link5 е безплатно мобилно приложение, което свързва вашия Camper 660LMT-D с вашия iPhone® или Android ™ смартфон. След свързване, Camper 660LMT-D може да използва съществуващия план за данни на телефона ви, за да споделяте информация. Smartphone Link също ви дава достъп до Garmin Live Services, полезна информация в реално време като време или трафик информация на живо достъпна безплатно и чрез абонамент. Можете да закупите популярно съдържание, като метеорологичен радар за данни и изображения от трафик камери - в рамките на приложението. Когато използвате Smartphone Link с Camper 660LMT-D, можете също да ползвате Foursquare и достъп до по-подробна информация за POI, включително рейтинги, ценови диапазон и часове на обслужване. Свалете Smartphone Link за Android ™ в Google Play store. Свалете Smartphone Link за iPhone® от iTunes.

 

Включена безплатна доживотна актуализация на картите и трафика

Camper 660LMT-D предлага безплатна актуализация на картата² за полезния живот на вашето устройство, така че маршрутите да са отразени с най-съвременните карти, POI и информация за къмпинг директории.

С включеният комбиниран захранващ кабел / трафик приемник, Camper 660LMT-D предлага безплатна цифрова трафик информация³ за полезния живот на вашето устройство. Camper 660LMT-D може да ви помогне да избегнете задръствания и да намерите всички възможни спестяващи време заобикаляния.

 

Едно спиране за управление на устройството

Използвайте Garmin Express, за да държите Camper 660LMT-D актуален. Garmin Express прави лесно актуализирането на карти и софтуер, трансфер на любими до и от устройства и инсталиране на безплатни персонализирани автомобили и гласове.

 

¹Не е достъпно във всички области. Въвеждането на профила на вашият кемпер не гарантира, че характеристиките на кемпера ще бъдат отчетени по всички възможни маршрута. Винаги следете пътните знаци и пътните условия.
²Garmin Трафик - правила и условия
³Доживотно обновяване на картите - правила и условия
4 Изисква Bluetooth-съвместим смартфон (продава се отделно)
5Ако има допълнителни такси ще се прилагат. Свържете се с вашия мобилен оператор за повече информация относно данните на вашия план и цени на роуминга. Може да се изисква абонамент.
Марката Bluetooth® и логото са собственост на Bluetooth SIG, Inc. Foursquare® и логата Foursquare® са регистрирани търговски марки на Foursquare Labs, Inc. iPhone е търговска марка на Apple Inc. Android е търговска марка на Google Inc.

 

 

В кутията ще намерите :

 1. Camper 660LMT-D
 2. Безплатна актуализация на картите¹ и трафика²
 3. Lifetime Digital (DAB) трафик приемник / захранващ кабел
 4. Монтажно устройство
 5. микро-USB кабел
 6. Бързо ръководство
Физически данни и характеристики
Размери (ШxВxД): 16.8 x 9.4 x 1.9 cm
Размери на дисплея (ШxВ): 13.6 x 7.2 cm; diag 15.4 cm
Резолюция на дисплея (ШxВ): 800 x 480 pixels
Тип на дисплея: мултитъч, капацитивен, WQVGA цветен TFT
Тегло: 268.0 гр.
Батерия: презареждаща се литиево-йонна
Живот на батерията: до 1 час
Водоустойчивост: не
Високо-чувствителен приемник: да
3-осен компас: не
Карти и памет
Основна карта: да
Добавяне на карти: да
Вградени карти: Карта на Европа с 'доживотно' обновяване на вътрешна твърда памет
Допълнителна памет: microSD™ карта (не е в комплекта)
Любими дестинации: 1 000
Памет за маршрути: да

 

Особености
Гласова навигация: да и на Български език
Навигиране с имена на улиците: да
Разпознаване на гласови команди: да
3D карта: не
3D сгради: не
3D терен: не
Планиране на маршрути: да
Преглед на маршрути: да
Оптимизиране на маршрут: да
Автоматично преизчисляване на маршрута: да
Избор на маршрут: да
Избор на тип път, който да се избягва: да
Потребителски точки: да
Ограничения в скоростта: да
Hands-free набиране чрез Bluetooth®: да
FM трафик: да (Digital 3D Traffic)
XM® Navtraffic с прогноза за времето и радио: не
MSN® Direct съвместимост: не
Функция "Къде съм аз?": не
Запазване на позицията при сваляне от стойката: не
Захранване от стойката: не
Преглед на снимки: не
Избор на иконки за колата: да
Световен часовник: не
Валутен конвертор: не
Калкулатор: не
Активен дисплей: да
Двойно ориентиран дисплей: да
Избор на клавиатура: да
Garmin Lock: не
Възможност за работа с мотоциклет: не
Фотонавигация: не
Режим "Lane Assist": да
ecoRoute™: да
trafficTrends™: да
myTrends™: да
Fleet Management съвместимост: да
Показване на интересни точки по маршрута: да
Допълнителни особености:

 


Магазин Navigacia-GPS.com © 2020