Категории продукти

DEEPER Smart Sonar CHIRP+ Безжичен трилъчев сонар Wi-Fi / GPS / BG Menu

DEEPER Smart Sonar CHIRP+ Безжичен трилъчев сонар Wi-Fi / GPS / BG Menu
DEEPER Smart Sonar CHIRP+ Безжичен трилъчев сонар Wi-Fi / GPS / BG Menu DEEPER Smart Sonar CHIRP+ Безжичен трилъчев сонар Wi-Fi / GPS / BG Menu DEEPER Smart Sonar CHIRP+ Безжичен трилъчев сонар Wi-Fi / GPS / BG Menu
Deeper Deeper
Цена: 630 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
В наличност В наличност
Кол-во:  Купи

Поръчай без регистрация или позвъни на 0888877208
Вашият телефон (и Е-мейл ако имате):


Данни за доставка (Име и адрес):


От 01.01.2020 г. гаранцията на Deeper Chirp+ се променя от 2 години на 5 години!
Всички закупени устройства след тази дата получават автоматично 5 годишна гаранция!

 Запознайте се с най-новият безжичен сонар на Компанията Deeper, модела CHIRP+. Това е първият в света преносим, с вграден GPS, Wi-Fi сонар, който използва технологията CHIRP. Трите честоти, на които работи безпроблемно Ви гарантират кристалната яснота и изключителната точност на детайла, а това от своя страна го прави идеалния избор за бързо намиране на риби, пасажи, идентифициране на хищни риби, определяне на плитчини, с рибни пасажи, както и риболов в екстремни дълбочини. CHIRP+ Ви предоставя стратегически превес пред останалите сонари, чрез който Вие ще може да ловите повече риба, да я хващате по-бързо и по-добре.

  • Прецизност до съвършенство - 1 cm разграничаване между отделните риби
  • Дълбочина на сканиране до 100 m
  • Дистанция и обхват на замятане от 100 m
  • Прецизност на сонарната информация, дори и в плитки води
  • Вграден GPS

Какво е CHIRP?

Традиционният сонар изпраща лъч на една честота, докато CHIRP сонарът (Compressed High Intensity Radiated Pulse – компресиран високоинтензивен излъчен импулс) изпраща непрекъснат поток от лъчи на различнни честоти, вариращи от ниски до високи. Именно поради тази причина тези сонарни изображения са много по-ясни, чисти и имат по-висока детайлност, в сравнение с тези от традиционните сонари.

Защо Deeper CHIRP+

Невероятно прецизно разграничаване на рибите и целите
Благодарение на разделителната способност от 1 cm., Вие ще можете лесно да определите желаните видове риба, дори когато са сред пасаж или множество дребни рибки. Можете да проследите дори и най-дребната примамка, при джиг риболов или отвесен сомски риболов.

  

Изключително точно измерване на дълбочината
С технологията CHIRP отклоненията са минимални, така че можете да очаквате прецизни показания на сонара, дори и в много плитки води, както и да намерите успешно риба само на 15 cm дълбочина от повърхността на водата. От друга страна, Вие ще можете да различавате какво има и по дъното, както и всичко онова, което е в обсега на сонара, стига да е на дълбочина до 100 m.

3-честотна (3-лъчева) сонда, за повече гъвкавост
Открийте рибата, която се крие на различни места по-бързо, отколкото сте очаквали. 3-лъчевата CHIRP сонда Ви осигурява максимална свобода на работа. Сканирате и покрийте голям обхват, с широкоъгълния лъч от 47° (100 kHz). Използвайте средноширокия лъч от 16° (290 kHz), за да видите горещите точки, които сте открили. Прецизно набелязвайте вида или всичко онова, което търсите и целенасочено работете с детайлният тесен лъч от 7° (675 kHz), който ще Ви предостави максимум детайл.

Изключително бързо зареждане
80% само за 45 минути, а 100% за 75 минути. Върнете се по-бързо обратно на вода.

Какво виждате на екрана на телефона или таблета си, чрез приложението на Deeper?

Изключително подробни и кристално ясни визуализации. Разграничете хищните риби от мирната риба, както и легналите на дъното риби от самото дъно.

Виж растителността, структурата, рибата и контура на дъното, както и твърдостта и консистенцията и твърдостта на самото дъното. Узнайте дълбочината на водата и температурата й.

Намаляване до минимум на смущенията и отклоненията в сонарните данни в плитки води, до 15 cm.

Изберете измежду три цветови палитри на екрана, за перфектен визуален дисплей при всякакви метеорологични и атмосферни условия.

Всеки риболовец, който иска да отиде на риболов може да го вземе навсякъде, по всяко време

Риболов от брега 
CHIRP технологията в сонара, заедно с вградения GPS, го прави най-съвременният, компактен и преносим, замятащ се от ръка сонар в света. Създайте своите карти от брега или сканирайте водата, за да откриете местата, където има риба.

Риболов от каяк
С помощта на Deeper Flex Arm, сонарът Deeper CHIRP+ се монтира на Вашия каяк за броени секунди, без пробиване и без кабели. Картографирайте дъното по време на тролинг или заметнете с въдицата, за да достигнете до трудно достъпните зони.

Риболов от лодка 
Идеален за малки, средни или по-големи лодки. Заметнете с въдица или практикувайте тролинг риболов с Вашата лодка. Движете се плавно, с ниска скорост от 3 km/h, за точни показания на сонара или заметнете Chirp+ сонара с въдицата, за да достигнете до трудно достъпните места. Това наистина е едно страхотно устройство за всеки тип лодка, независимо от големината и, защото никога не знаете кога може да се окаже полезно.

Риболов на лед
Като сонар за риболов на лед, Deeper CHIRP+ прави по-лесно местенето от дупка на дупка, без излишни сонди или кабели. Прецизното разграничаване на рибите от 1 cm Ви позволява да видите кога рибата предстои да атакува примамката. 7° (675kHz) тесен лъч осигурява точни показания, с минимални смущения на сонара. Deeper приложението има специален интерфейс за риболов на лед, в т.ч. с включена А-амплитуда (Flasher), A-Scope и прецизно увеличение (Zoom).

Как да използваме Deeper CHIRP+?

 

Deeper Lakebook™ - Батиметрична платформа за управление

Всяко сонарно сканирване и батиметрична карта, които създавате с Вашия Deeper CHIRP+, всяка точка, която отбелязвате и представлява интерес за Вас (наричана още маркерна точка), използвайки приложението Deeper,  се съхраняват на едно място, с помощта на Deeper Lakebook™ – Вашият личен дневник, за по-добър улов.


Каква е покриваемостта и диаметъра на сканиране на Deeper Chirp+, на различната дълбочина и при различните ъгли на сканиране?

Сонарните устройства Deeper сканират конусовидно. Площта на дъното, която покрива съответният сонарен лъч е в пряка зависимост от дълбочината и ъгъла на сканиране, т.е лъча, който използвате. С увеличаването на дълбочина се увеличава и диаметъра на покриваемост на самото дъно. За повече информация, моля запознайте се със сравнителната таблица по-долу и имайте в предвид, че колкото е по-висока честотата на сканиране, толкова ъгъла на сонарния лъч е по-малък, но за сметка на по-голямото качество и прецизност на изображение!

 


Магазин Navigacia-GPS.com © 2021