Категории продукти

iBobber Smart Fishfinder - Безжичен Bluetooth сонар

iBobber Smart Fishfinder - Безжичен Bluetooth сонар
iBobber Smart Fishfinder - Безжичен Bluetooth сонар iBobber Smart Fishfinder - Безжичен Bluetooth сонар iBobber Smart Fishfinder - Безжичен Bluetooth сонар
Deeper Deeper
Цена: 265 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
В наличност В наличност
Кол-во:  Купи

Поръчай без регистрация или позвъни на 0888877208
Вашият телефон (и Е-мейл ако имате):


Данни за доставка (Име и адрес):


Запознайте се с iBobber. Безжичен нискочестотен сонар, предназначен за работа както от брега, така и за риболов от лодка, каяк или друг вид и стил на риболов. Съвместим е с IOS и Android операционни системи и може да бъде използван чрез различни смартфон или таблет устройства. iBobber работи чрез Bluetooth връзка, а работният обхват между мобилното устройство на Потребителя и iBobber е до 30 m. Максималната дълбочина на сканиране е до 40 m. Благодарение на своята технология iBobber изпраща данни от отразената под Вас сонарна информация и по този начин безжично, бързо, ясно и подредено Ви се визуализира на дисплея на мобилно Ви устройство детайлна информация за дънният контур и релеф, неговата структура, наличието на растителност, риби, както и много друга полезна информация. Пододящ за риболов в трудно достъпни и екстремни терени. Също така устройството работи еднакво добре както в сладка, така и в солена вода. Дизайнът на устройството съчетава контрастни цветове, които Ви помагат да го виждате добре, дори и в най-слънчевите дни. Също така при силно слънце приложението на iBobber притежава настройка, която намалява отблясъците и Ви помага по-лесно да виждате какво се случва на екрана на телефона или таблета Ви. iBobber е много малък портативен и мобилен, безжичен сонар, който е с тегло от едва 47 gr. и диаметър на корпуса от само 59 mm. Той работи с безплатно приложение към iOS (версии 6.0, 7.0, 8.0 и 9.1) и Android (версия 4.3 или по-нова) операционни системи. Необходимата версия на Bluetooth устройствата, с които трябва да се синхронизира iBobber е версия 4.0 или по-нова. В противен случай iBobber може да не работи или ако работи няма да бъде максимално ефективен. Без значение от вида или стила на риболов, който практикувате, iBobber винаги ще Ви бъде от полза, за да вземете правилно решение, къде да бъде Вашият риболовен излет.

сравнителна схема между Deeper Pro/Pro+ (в ляво) и iBobber (в дясно)

 

                                          

От тук можете да видите безплатните приложения на iBobber за iPhone или Android устройства.

 

 • Активна безжична Bluetooth връзка
 • Патентована технология за сонарна идентификация на рибите
 • Честота на работа: 118 kHz и ъгъл на покритие 42°
 • LED индикация и сигнализация
 • Презареждаща се батерия и светлинен индикатор, за статуса на заряд
 • Приблизително 10 часа живот на батерията, с едно зареждане
 • Точни сонарни показания и отчитания, до 40 m дълбочина
 • 2 позиции за изхвърляне, в зависимост от ъгъла на замятане, където се намирате (връзка с вирбел)
 • Синхронизация с Bluetooth Smart, до 30 m дистанция
 • Два изгледа за визуализация на показанията
 • Цветови код за големината на рибите
 • Различна цветова идентификация на риби под и над определена дълбочина
 • Контур на дъното и структурите по него
 • Trip Log функция - можете да отбелязвате в приложението дата, час, локация, температура на водата, условия, вид риболов, примамка, брой и вид на уловената риба
 • Лунен календар, метеорологични прогноза и условия
 • Аларма при поява на риба или удар
 • Допълнителна възможност за споделяне в социалните мрежи
 • Съвместим с Google Watch и iWatch
 • Работа както в сладка, така и в солена вода
 • Ултра лек и компактен дизайн при замятане

 

icon-sonarСонар
Откривайте повече и повече риби, на дълбочина до 40 m, като покриете максималните 74 m в диаметър на дъното, благодарение на 42° ъгъл на лъча.

icon-weather-forcastПрогноза за времето 
Бъдете винаги една крачка пред другите. Времето винаги оказва влияние на хранителния режим на рибите. Това ще ви помогне да имате актуална прогноза, под ръка.

icon-settingsНастройки 
Персонализирайте своя риболов, като настроите функциите според желанията си – безшумна аларма (вибрация), добавяне на детайли към излета и много други.

icon-waterbedДънен релеф 
Вижте контурите на дъното на своето устройство. Просто заметнете iBobber, натиснете "Begin", пребройте до 3 и след това придвижете устройството над мястото, което искате да изследвате. Когато сте готови, натиснете "Stop" и погледнете изображението.

icon-lunar-calendarЛунен календар 
Скрийте още един коз в джоба си, с актуален лунен календар. Лунните цикли въздействат на нивото на водата и хранителния режим на рибите. Ето защо винаги ще искате да бъдете информирани за етапа, в който се намира луната.

icon-trip-logTrip Log 
Запазете своите риболовни локации. Добавете снимки и коментари към тях, а по желание можете да ги споделете и в социалните мрежи.

icon-gps-tagGPS Tag 
Запазете своята GPS локация чрез trip log опцията. По този начин ще знаете за следващия излет къде има и къде сте ловили добри риби. iBobber използва GPS позиционирането, благодарение на GPS-a от мобилното Ви устройство.

icon-batteryИздръжливост на батерията 
Батерията издържа приблизително около 10 часа, а това я прави една от най-издръжливите на пазара.

icon-temperatureТемпература 
Вижте каква е температурата на водата и открийте къде са най-подходящите условия за риболов, благодарение на вградения термометър.

icon-fish-alarmFish Alarm 
Получавате веднага алармена индикация, когато уловите риба. Можете да видите дълбочината, на която е ударила рибата, както и нейната големината.

icon-strike-alarmStrike Alarm 
Чрез iBobber разполагате и с чувствителна аларма, която се задейства и при удар.

icon-led-lightLED индикатор 
Благодарение на LED индикатора можете да ловите, дори и в мъгливо време или при затруднена видимост. Също така той е много подходящ и за подледен риболов.

icon-more-featuresДопълнителни функции
Приложението за iBobber предлага и много други опции, които позволяват на потребителя да има пълен контрол над своето риболовно приключение.

 


Магазин Navigacia-GPS.com © 2021