Категории продукти

Garmin Zumo 590LM Европа и България

Garmin Zumo 590LM Европа и България
Garmin Zumo 590LM Европа и България Garmin Zumo 590LM Европа и България Garmin Zumo 590LM Европа и България Garmin Zumo 590LM Европа и България
Цена: 1 205 лв.
Изчерпан продукт

Възможни варианти


* Избери версия на устройството:Основни характеристики

Широк  12.6 cm цветен сензорен дисплей, позволяващ работа и с ръкавица
Водоустойчив IPX7 стандарт, устойчив към разлив на гориво и UV лъчи
Hands-free обаждания посредством Bluetooth® микрофон и високоговорител
FM трафик съвместим
Преносима в джоб или чанта GPS навигация
Инсталирани карти - Инсталирана подробна карта на България и Европа - City Navigator Europe с доживотна актуализация (за картата на България OFRM Geotrade прочети по-надолу!)
Гласово навигиране завой по завой на български език
Милиони въведени потребителски точки (ресторанти, хотели, бензиностанции, забележителности и т.н) в България и Европа
Индикатор за ограничение на скоростта
Заключване при кражба Garmin Lock™
Възможност за разглеждане на JPEG снимки
Гаранция 24 месеца (от официалния вносител на Гармин за България)
 
 • MP3 player, контрол на Ipod и Pandora в дясно на дисплея
 • Следене на налягането в гумите

 

Този модел е наличен в 4 версии/разновидности от които може да изберете:

 • Стандартна версия - разновидност на уреда без инсталирана карта на България OFRM GEOTRADE само с карта на Европа (картата на Европа включва България)
 • OFRM Onetime - тази разновидност на уреда е с инсталирана подробна карта на България OFRM GEOTRADE, като Ви се дава възможност еднократно да обновите картата до най-актуалната към този момент.
 • OFRM 2 години - тази разновидност на уреда е с инсталирана подробна карта на България OFRM GEOTRADE, като Ви се дава възможност да обновявате картата до най-актуалната в продължение на 2 години.
 • OFRM Lifetime - тази разновидност на уреда е с инсталирана подробна карта на България OFRM GEOTRADE, като Ви се дава възможност на доживотно обновяване на картата до най-актуалната версия.


   Този устойчив GPS навигатор е специално проектиран за приключения на две колела, за ралита и интересни пътувания, както и за ежедневна употреба в града. Навигирайте по детайлната карта на Европа и България, използвайте елегантното и икономично планиране на маршрут, използвайте новата "Lane Assist", както и 3D изглед на града, стерео Bluetooth™. Този елегантен, но много здрав навигатор събира в себе си най-доброто от нашите популярни автомобилни навигации nüvi и пробваните по пътищата възможности на zūmo.

Вградената подробна карта на Европа с доживотно обновяване включва държавите: Албания, Андора, Австрия, Азорски острови, Беларус, Белгия, Босна и Херцеговина, България, Великобритания, Германия, Гибралтар, Гърция, Дания, Естония, Исландия, Ирландия, Италия, Испания, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Македония, Мадейра, Малта, Молдова, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия и Косово, Словакия, Словения, Северна Ирландия,  Турция, Украйна, Уелс, Унгария, Хърватска, Холандия, Чехия, Черна гора, Финландия, Франция, Шотландия, Швеция, Швейцария.

Чудесна видимост на пътя

   Zumo 590LM има голям, ярък 5,0-инчов сензорен дисплей, който е лесен за четене, дори на слънчева светлина. С двойна ориентация, можете да позиционирате навигатора хоризонтално, за по-широк поглед, или вертикално, за да видите повече за маршрута напред. И благодарение на неговата висока чувствителност и интуитивен интерфейс, въвеждане на информация е толкова лесно, колкото да смените скорост.

Силата на Bluetooth

   Garmin Zumo 590LM разполага с безжичната технология Bluetooth. С това, вие сте свободни да говорите по телефона си, без да се налага да премахнете ръкавици или каска. Просто свържете zumo към вашия мобилен телефон и слушалки с активиран Bluetooth или каска за да провеждате и получават обаждания.

Съсредоточете се върху пътя, като следвате изречени имена на улици и навигационни команди. zumo 590LM може да предава гласови команди посредством Bluetooth слушалка или каска. Garmin Real Directions™ те ръководи като приятел, с помощта на забележителности и светофари, а не е трудно и да се чете имената на улиците.

Музика и медия

   zumo 590LM включва MP3 плейър и е съвместим с Ipod и iPhone ®, така че можете удобно да управлявате вашата музика чрез своя дисплей.

Следете налягането в гумите

   zumo 590LM е съвместим с нашата интегрирана система за налягането в гумите Monitor Sensor аксесоар (продава се отделно). Добави сензор TPMS за всяка гума и лесно наблюдение на налягането с помощта на вашия дисплей zumo.

VIRB™ съвместимост

   zumo 590LM е съвместимо с нашите VIRB камери (продава се отделно). Контролорате VIRB използвайки вашият дисплей на zumo и лесно можете да записвате преживяното по време на всяко каране.

Здрав и издръжлив

   Със здрава конструкция, която е устойчива на горивата разливи, UV лъчи и лошо време, zumo 590LM е построен за живот на пътя. zumo е старателно тествани и подготвен да издържа на почти всичко, което може да се по време на шофиране.

Карайте разумно с вашият смартфон

   Какво се случва на пътя пред вас? zumo 590LM може да се свърже с метеорологичен радар и информация за трафика чрез Smartphone Link4 приложението (изисква се абонамент).

Доживотна актуализация на картите

   zumo 590LM включва безплатна актуализация на картите, така че вашите маршрути отразяват най-модерните POI, пътищата и навигация наличната от Garmin.

Намерете перфектният път

   С двупосочната маршрутизация може да планирате пътуване, в зависимост от времето, разстоянието или място. Просто напишете вашите изисквания и нека zumo се погрижи за останалото.

Сервизната история

   Пробег, налягане и смяна на гумите, почистване на веригата, смяна на маслото, нови свещи: нека zumo 390LM Ви информира за всичко това. Използвайте функцията Service History Log за да запишете датата, отчета от километража и поддръжката, която сте направили.

Съдействие при каране

   Active Lane ориентиране с гласови указания ви подготвя за излизане или включване за да пътувате с увереност. Когато наближите, анимиран модел използва ярко оцветени стрелки, за да се посочи правилното платно, необходимо за вашия маршрут.Приятелски глас предлага допълнителна помощ.Чрез ,,птичи поглед'' показва кръстовища,предлага подробен оглед на възли.Фотореалистичен изглед на кръстовища реалистично показва тежки възли по маршрута, включително и околния пейзаж. Ярко оцветени стрели показват препоръчителната лента за каране.

Повече информация само с един поглед

   zumo 590LM показва ограничение на скоростта, текущата скорост и време на пристигане. С един бърз поглед, можете да прочете името на сегашния си улица. Докато шофирате, можете да видите лесно полезни места - като бензиностанции, място за ядене и банкомати.

Off-road приключения

   zumo 590LM подкрепя TOPO и потребителски карти, така че да имате свободата да изтеглите и следвате своите собствени приключения (допълнително картиране се продава отделно). zumo 590LM изобразява 3-D терен, така че да знаете какво да очаквате. С TracBack ®, можете да навигирате да се връщам там, където сте започнали, по един и същ маршрут.

Екстри

   zumo 590LM има вграден бордов компютър с дисплей компас. zumo 590LM идва стандартно с междурелсие цифров гориво, така че можете да следите колко мили можете да карате преди спиране на горивото. Индикатор за ограничение на скоростта ви позволява да знаете, когато ще дойде времето да намалите скоростта.

zumo 590LM се захранва от сменяеми батерии. Сменете с резервната си батерия и продължете да карате. В допълнение към комплекта освен стойка за монтиране на мотоциклет, zumo 590LM включва и стойка за автомобил и захранващ кабел за зареждане в автомобил.

 

В кутията ще намерите

 • Навигация за мотоциклет Garmin Zumo 590LM
 • Предварително инсталиран City Navigator® NT за Европа (пълно покритие и на България) с доживотна актуализация
 • Според избраната разновидност се предлага и Off-raod карта на България OFRM Geotrade
 • Стойка за мотоциклет
 • Монтажно устройство с вакуумче за предно стъкло
 • Батерия
 • Кабел за захранване от автомобил
 • USB кабел
 • Бързо ръководство

 

Видео презентация на GPS за мотоциклет Garmin Zumo 590LM

Основни Характеристики
Размери (ШxВxД): 13.0 x 9.4 x 3 cm
Размери на дисплея (ШxВ): 10.8 x 6.5 cm, диагонал 12.6 cm (5 инча)
Резолюция на дисплея (ШxВ): 800 x 480 пиксела
Тип на дисплея: transflective
Тегло: 375 грама
Батерия: акумулаторна lithium-ion
Живот на батерията: до 4 часа
Водоустойчивост: да
Високо-чувствителен приемник: да
3-осен компас: не
Карти и Памет
Основна навигационна карта: Основни пътища в целия свят
Вградени карти: Карта на Европа и България на вътрешна твърда памет
Добавяне на карти: да
Допълнителна памет: microSD™ карта (не е в комплекта)
Любими дестинации: 1000
Памет за маршрути: 10
Предимства
Гласова навигация: да на Български език
Навигиране с имена на улиците: не
Разпознаване на гласови команди: не
3D карта: да
3D сгради: да
3D терен: не
Планиране на маршрути: не
Преглед на маршрути: не
Оптимизиране на маршрут: да
Автоматично преизчисляване на маршрута: да
Избор на маршрут (най-бърз, най-кратък и друг): да
Избор на тип път, който да се избягва (платени, магистрали): да
Потребителски точки (полицейски камери, радари и др.): да
Ограничения в скоростта: да
Hands-free набиране чрез Bluetooth®: да
FM трафик: да
XM® Navtraffic с прогноза за времето и радио: да
MSN® Direct съвместимост: да
Функция "Къде съм аз?": да
Запазване на позицията при сваляне от стойката: да
Захранване от стойката: не
Преглед на снимки: да
Избор на иконки за колата: да
Световен часовник: да
Валутен конвертор: да
Калкулатор: да
Активен дисплей: да
Двойно ориентиран дисплей: да
Избор на клавиатура: да
Garmin Lock (функция против кражба): да
Възможност да се ползва на мотоциклет: да
Фотонавигация: да
Режим "Lane Assist" (избор на лента): да с (junction view)
ecoRoute™(избор на икономичен маррут): не
trafficTrends™ (маршрут според трафика): не
myTrends™ (маршрут според навика на шофьора): да
Fleet Management съвместимост: не
Допълнителни предимства: USB връзката е съвместима с Windows® 2000 и по-нов; Mac® OS X 10.4 и по-нов

Магазин Navigacia-GPS.com © 2018