Категории продукти

Garmin Fenix - Часовник Навигация

Garmin Fenix - Часовник Навигация
Garmin Fenix - Часовник Навигация Garmin Fenix - Часовник Навигация Garmin Fenix - Часовник Навигация
Цена: 609 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Изчерпан продукт

Възможни варианти


* Избор на версия:Garmin fenix™ е първият GPS + ABC (алтиметър, барометър и компас) часовник, който включва реална Garmin GPS навигация. Разработен съвместно с професионални планински водачи и проектиран за сериозни планинари и outdoor ентусиасти, fenix™ е hands-free outdoor навигационен инструмент, който ще Ви води през тежките условия на планината, което Ви позволява да покорявате върховете по свой собствен път и да се върнете безопасно до заслона. С автоматично калибриращи се ABC сензори и качествени навигационни функции на Garmin като TracBack ™, fenix™ предлага нов стандарт за навигация в планинска среда.

 

Основни характеристики

Дисплей Трансфлективен монохромен LCD 1.2 инча (3.1 cm) диаметър, резолюция 70 x 70 пиксела
Инсталирана базова карта
Високо-чувствителен GPS приемник
Гаранция 24 месеца (от официалния вносител на Гармин за България)
  • Памет за 1 000 точки 10 000 точки от следата
  • Водоустойчив
  • Календар за лов / риболов
  • Информация за слънцето и луната

 

Можете да създавате и следвате маршрути и да маркирате до 1 000 точки, към които можете да навигирате с лекота. Като допълнение fenix може да записва до 10 000 точки от Вашата следа (track points). Споделяйте данни безжично с други съвместими Garmin GPS устройства и смартфони. Естествено, като като навигационен GPS+ABC часовник, той включва алтиметър, барометър, 3-аксиален електронен компас и температурен сензор. Здрав, стилен и водоустойчив до 50 m, той е комфортен за градското ежедневие или извън утъпканите пътеки, готов за най-големите приключения на живота.

 

Навигация от Garmin


Никой друг GPS+ABC часовник не Ви предлага възможностите на GPS навигация от Garmin – името с най-голямо доверие в света на навигацията. fenix записва следата на Вашето движение, но може да Ви води и там, където няма пътека. И най-важното – fenix може да Ви върне обратно по следата, така, че можете да се чувствате 100% уверени и че сте в безопасност със всяка стъпка, която предприемате.

fenix записва следата, създавайки GPS „пътека“ докато се движите. Също така можете да маркирате точки като местоположението на автомобила, заслони, панорамни гледки и други интересни точки (POI). С fenix можете да създадете и следвате маршрути, да маркирате до 1 000 точки и да съхранявате до 10 000 точки за следи. Можете да създадете данни за Вашето пътуване в BaseCamp™, софтуер за планиране на пътуване на Garmin. Планирайте пътуването си у дома, прехвърлете всички данни във fenix и следвайте навигационната стрелка към точката или ясно видимата линия на маршрута до Вашата дестинация. Използвайте TracBack™ функцията за да Ви покаже пътя към дома.


Удобство на часовника


Здрав и атрактивен, fenix е много точен часовник, който може да се носи всеки ден. Той включва аларма, звукови и вибрационни сигнали. Също така разполага с функциите таймер, хронометър и световен часовник, но преди всичко той е перфектния инструмент за планина и разходки сред природата.


Алтиметър


fenix има вграден барометричен алтиметър, който дава точна информация за надморската височина на която се намирате. Това Ви позволява да следите изкачванията и спусканията така, че винаги знаете колко Ви остава до изкачването на върха. С автоматичното калибриране точността на алтиметъра е подобрена, като fenix непрекъснато следи и калибрира сензора. Така Вие винаги ще знаете колко високо трябва да се изкачите, за да достигнете крайната цел.


Барометър


Вграденият барометър може да Ви помогне да следите промените в климатичните условия, като Ви показва краткосрочните промени в барометричното налягане. Например, ако барометричното налягане започва постоянно да пада, това е индикация за предстояща буря.


Компас


fenix включва 3-осен електронен компас, който показва вярната посока независимо от положението, в което се намира, без значение дали се движите или сте на едно място. Задайте посока и бъдете уверени, че fenix ще продължи да Ви води към целта. Сензора на компаса може да се настрои на автоматично калибриране за да сте сигурни, че винаги ще достигнете точно до целта.


Други възможности


Подобно на GPS часовниците на Garmin за спортисти, fenix осигурява цялостен мониторинг на тренировката в реално време. С функциите за автоматично отчитане на обиколките и важни данни като изминато разстояние, вертикална скорост и темпо, амбициозните планинари могат да следят своя напредък в тренировките. fenix е съвместим с премиум пулсомерите на Garmin, сензор за каданс и скорост, като може да се използва и докато сте с планински велосипед. Всички показани на дисплея полета с данни могат да бъдат настройвани според това какъв параметър искате да следите.


Прецизна температура - tempe™


Можете да следите промяната в температурата чрез вградения температурен сензор. С tempe™ Garmin още веднъж разбива представите за точност при часовниците за планина. Тempe™ е нов ANT+ температурен сензор на Garmin, който Ви дава прецизно отчитане на околната температура без влияние на температурата на тялото. Знаейки колко бързо се увеличава или пада температурата, Вие сте наясно какви дрехи ще Ви трябват за да продължите напред или да се върнете назад.

 

Безжична комуникация


Можете лесно да споделяте следи, точки, маршрути и geocache точки безжично с други съвместими Garmin GPS устройства и смартфони. fenix е оборудван с ANT+ и Bluetooth® технология.

 

Ръководство за потребителя

PDF  Garmin Fenix кратко ръководство

PDF  Garmin Fenix пълно ръководство

 

В кутията ще намерите

  • Garmin Fenix
  • USB кабел
  • AC адаптер
  • Гаранционна карта
  • Ръководство

 

Видео презентация на Garmin Tactix

Основни Характеристики
Размери (ШxВxД): 4.9 x 4.9 x 1.7 cm
Размери на дисплея (ШxВ): 1.2” (3.1 cm) диаметър
Резолюция на дисплея (ШxВ): 70 x 70 пиксела
Тегло: 141.7 грама
Батерия: акумулаторна lithium-ion
Живот на батерията: 16-50 ч.(GPS режим); 3 седмици (режим сензори); 6 седмици (режим часовник)
Водоустойчивост: да
Плаваемост: не
Високо-чувствителен приемник: да
PC Интерфейс: USB
RoHS версия: не
Вградена памет 20 MB
Карти и Памет
Основна навигационна карта: да
Вградени карти: не
Добавяне на карти: не
Допълнителна памет:
Любими дестинации: 1000
Памет за маршрути: 50
Памет за следи: 10 000 точки; 100 записани следи
Програма HotFix за бързо позициониране: не
Предимства
Преглед на снимки: не
Активен дисплей: не
Автоматична навигация завой по завой: не
Електронен компас: 3-аксиален компас
Режим Geocashing: да
Съвместимост с потребителски карти: не
GPS игри: не
Календар за лов / риболов: да
Изчисляване на площи: да
Потребителски точки: не
Вградена камера: не
Фотонавигация: не
Таблици за приливите: не
Информация за слънцето и луната: да
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи): да
Барометричен алтиметър: да
Прехвърляне на данни от устройство към устройство: не

Магазин Navigacia-GPS.com © 2018