Категории продукти

Garmin Dezl 760LMT EU BG Навигация за Камион

Garmin Dezl 760LMT EU BG Навигация за КамионGPS Промоция
Garmin Dezl 760LMT EU BG Навигация за Камион Garmin Dezl 760LMT EU BG Навигация за Камион Garmin Dezl 760LMT EU BG Навигация за Камион
Цена: 838 лв. 839 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Изчерпан продукт

Възможни варианти


* Избери версия на устройството:Основни характеристики

Щирокоекранен с 17.8 cm сензорен цветен дисплей
Избягване на задръствания посредством FM трафик приемник с доживотен безплатен абонамент
Hands-free обаждания посредством Bluetooth® микрофон и високоговорител
Инсталирана подробна карта на България и Европа - City Navigator NT Europe с право на актуализиране доживот (за картата на България OFRM Geotrade прочети по-надолу!)
Гласово навигиране завой по завой на български език
Специални POI точки за камион, Специален маршрут за камион
Индикатор за ограничение на скоростта и ограничения за камиони (височината, тегло, дължина, вида на товара)
Заключване при кражба Garmin Lock™
Възможност за разглеждане на JPEG снимки
Гаранция 24 месеца (от официалния вносител на Гармин за България)

Този модел е наличен в 4 версии/разновидности от които може да изберете:

 • Стандартна версия - разновидност на уреда без инсталирана карта на България OFRM GEOTRADE само с карта на Европа (картата на Европа включва България)
 • OFRM Onetime - тази разновидност на уреда е с инсталирана подробна карта на България OFRM GEOTRADE, като Ви се дава възможност еднократно да обновите картата до най-актуалната към този момент.
 • OFRM 2 години - тази разновидност на уреда е с инсталирана подробна карта на България OFRM GEOTRADE, като Ви се дава възможност да обновявате картата до най-актуалната в продължение на 2 години.
 • OFRM Lifetime - тази разновидност на уреда е с инсталирана подробна карта на България OFRM GEOTRADE, като Ви се дава възможност на доживотно обновяване на картата до най-актуалната версия.

   Пътувайте с удоволствие с Garmin Dezl 760LMT EU BG – новия Garmin навигатор, проектиран специално за транспортната индустрия. Със своя голям 17.8 (7 инча) cm дисплей, здрав корпус, допълнителен високоговорител и външен видео вход за допълнителна камера за задно виждане, dēzl е идеално подготвен за работа в кабината Ви.

Вградената подробна карта на Европа включва държавите: Албания, Андора, Австрия, Азорски острови, Беларус, Белгия, Босна и Херцеговина, България, Великобритания, Германия, Гибралтар, Гърция, Дания, Естония, Исландия, Ирландия, Италия, Испания, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Македония, Мадейра, Малта, Молдова, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия и Косово, Словакия, Словения, Северна Ирландия,  Турция, Украйна, Уелс, Унгария, Хърватска, Холандия, Чехия, Черна гора, Финландия, Франция, Шотландия, Швеция, Швейцария.

Разширени функции за камион

   С подробни карти и навигиране завой по завой, dēzl 760LMT осигурява специална навигация за камион, съобразена с ограниченията (според данните които въведете за височина, тегло, дължина, ширина и опасни материали). Просто въведете размерите и теглото на камиона и dēzl 760LMT ще изчисли маршрута според изискванията, който съответстват на вашия товар. Бордовият компютър Trip Planner ви позволява да създадете и планирате няколко маршрута и да ги съхраните за бъдещи пътувания. И вие можете да работите dēzl 760LMT навигация с гласово активиране (на английски език).

Вижте повече с Active Lane асистента и фотореалистичен изглед на кръстовищата

   С големия 7-инчов сензорен дисплей с висока резолюция, dēzl 760LMT ви позволява да видите информацията от картата с най-малките подробности. Просто следвайте ясно изчертания маршрут, предупрежденията, уведомленията и сигналите специално за Вашия камион. Само dēzl 760LMT включва изключителния Garmin ActiveLane Guidance (ALG). ALG ви показва постоянно обновяваща се анимация за препоръчаната лента за движение. Също така Вие виждате фотореалистичен изглед на пътния възел и предстоящите кръстовища, за да се насочите към правилното платно в точното време (Active Lane Guidance и photoReal junction view не са налични за всички региони), което са особено полезни при навигация сложни магистрални възли в непознати райони.

Доживотна актуализация на картата

   Garmin dēzl 760LMT идва в пакет с доживотно обновявяне на картата на България и Европа - City Navigator NT Europe . Това означава, че можете да изтеглите най-новата карта, когато тя стане достъпна - няма месечни такси или разходи за поддръжка - за целия живот на вашето устройство. Вие имате актуална карта с промени в пътищата и ограниченията.

За картата на България OFRM GEOTRADE важат описаните по-горе правила за актуализация според избраната версия на продукта!

Включва доживотен 3D трафик

   Комбинацията захранващия кабел / трафик приемник ви дава трафик услуги за целия живот на вашето устройство. Вие ще се избегнете задръстванията и ще се продължите да се движите, когато dēzl 760LMT Ви сигнализира за проблем в трафика и Ви предложи обходен маршрут.

Безопасно шофиране

   dēzl 760LMT ви държи информирани за предстоящите пътни условия като например остри завои, височина на мостове, ограничения за теглото, области със силни ветрове и ограничения, включително забрани за ремаркета или опасни материали. Полетата с данни, които се виждат на картата, позволяват на шофьорите да избягват спускания и изкачвания. Ограничението за скоростта на камиона се поява ако превишите ограничение на скоростта за съответния пътен участък и включват предупреждения за камери, предоставени от специалисти, Cyclops. Часовник автоматично се променя часовите зони и Ви осведомява за изгрева / залеза на слънцето. Можете също така да получават известия при преминаване на държавните граници. За допълнително спокойствие имате на разположение вход за видеорегистратор.

Намерете места за обслужване на камиони и интересни точки

   dēzl 760LMT разполага с много POI точки за камиони за да намирате лесно изходи от магистрали, паркинги за камиони, спирки, храна, хотели, места за отдих, сервизи, ремонт на гуми и др.

Съвместимост със Smartphone

   Smartphone Link прави Вашия смартфон най-доброто нещо до dēzl 760LMT. Това е приложение от Google Play. Smartphone Link създава безпроблемна комуникация между dēzl 760LMT и Android смартфон, като позволява на устройствата да обменят информация като записани и наскоро открити места, където сте паркирали и текущата Ви дестинация. Smartphone Link също така свързва вашия навигатор с Garmin Live услуги като времето и цените на горивата, използвайки вашия мобилен план за пренос на данни чрез смартфона.

Използвайте dezl™ 760LMT за Hands-free разговори

   За разговори със свободни ръце, dēzl 760LMT интегрира Bluetooth ® безжична технология с вграден микрофон и високоговорител. Просто свържете с вашия Bluetooth съвместим телефон и говорете със свободни ръце чрез 760LMT като вниманието Ви е фокусирано върху пътя. За да проведете разговор, просто наберете номера от клавиатурата на dēzl чрез сензорния екран. За да отговорите на обаждане, просто докоснете екрана и говорете с вградения микрофон. С едно докосване удобно набирате контакти от телефонната книга и POI точки.

В кутията ще намерите

 • Garmin Dezl 760LMT EU BG
 • Предварително инсталирана карта City Navigator® NT Europe (пълно покритие) с право на доживотна актуализация
 • Според избраната разновидност се предлага и Off-raod карта на България OFRM Geotrade
 • FM трафик приемник с кабел за захранване от автомобил / камион - 12V / 24V с доживотен трафик абонамент
 • Преносимо монтажно устройство
 • microUSB кабел
 • Ръководство на потребителя
 • Предварително инсталирани POI точки за камион

 

Видео презентация на Garmin Nuvi 760LMT EU BG

Основни Характеристики
Размери (ШxВxД): 18.7 x 11.4 x 2.3 cm
Размери на дисплея (ШxВ): 15.4 x 8.6 cm; 7" диагонал 17.8 cm
Резолюция на дисплея (ШxВ): 800 x 480 пиксела
Тип на дисплея: Цветен TFT с подсветка
Тегло: 252 грама
Батерия: акумулаторна lithium-ion
Живот на батерията: до 1 час
Водоустойчивост: не
Високо-чувствителен приемник: да
3-осен компас: не
Карти и Памет
Основна навигационна карта: Основни пътища в целия свят
Вградени карти: Карта на Европа и България на вътрешна твърда памет
Добавяне на карти: да
Допълнителна памет: microSD™ карта (не е в комплекта)
Любими дестинации: 1000
Памет за маршрути: 15
Предимства
Гласова навигация: да на Български език
Навигиране с имена на улиците: не
Разпознаване на гласови команди: не
3D карта: да
3D сгради: не
3D терен: не
Планиране на маршрути: да
Преглед на маршрути: да
Оптимизиране на маршрут: да
Автоматично преизчисляване на маршрута: да
Избор на маршрут (най-бърз, най-кратък и друг): да
Избор на тип път, който да се избягва (платени, магистрали): да
Потребителски точки (полицейски камери, радари и др.): да
Ограничения в скоростта: да
Hands-free набиране чрез Bluetooth®: да
FM трафик: да, с "доживотен" трафик приемник
XM® Navtraffic с прогноза за времето и радио: не
MSN® Direct съвместимост: не
Функция "Къде съм аз?": да
Запазване на позицията при сваляне от стойката: да
Захранване от стойката: да
Преглед на снимки: да
Избор на иконки за колата: да
Световен часовник: да
Валутен конвертор: да
Калкулатор: да
Активен дисплей: да
Двойно ориентиран дисплей: не
Избор на клавиатура: да
Garmin Lock (функция против кражба): да
Възможност да се ползва на мотоциклет: не
Фотонавигация: да
Режим "Lane Assist" (избор на лента): да с (junction view)
ecoRoute™(избор на икономичен маррут): не
trafficTrends™ (маршрут според трафика): да
myTrends™ (маршрут според навика на шофьора): да
Fleet Management съвместимост: не
Допълнителни предимства: Това USB Mass Storage устройство е съвместимо с Windows ® XP или по-нов и Mac ® OS X 10.4 или по-нова версия.

Магазин Navigacia-GPS.com © 2018