Категории продукти

Deeper Smart Fishfinder Безжичен сонар за смартфони

Deeper Smart Fishfinder Безжичен сонар за смартфониGPS Промоция
Deeper Smart Fishfinder Безжичен сонар за смартфони Deeper Smart Fishfinder Безжичен сонар за смартфони Deeper Smart Fishfinder Безжичен сонар за смартфони Deeper Smart Fishfinder Безжичен сонар за смартфони Deeper Smart Fishfinder Безжичен сонар за смартфони Deeper Smart Fishfinder Безжичен сонар за смартфони Deeper Smart Fishfinder Безжичен сонар за смартфони Deeper Smart Fishfinder Безжичен сонар за смартфони Deeper Smart Fishfinder Безжичен сонар за смартфони
Deeper Deeper
Цена: 395 лв. 319 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Изчерпан продукт


НИЕ ЗНАЕМ КЪДЕ СЕ КРИЕ РИБАТА! НАМЕРИ Я И ТИ СЪС СВОЯТ СМАРТФОН ИЛИ ТАБЛЕТ!

С МЕНЮ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! 

           

НОВАТА ОПАКОВКА Е ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ, А УСТРОЙСТВОТО Е С 50% ПОВЕЧЕ КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЯТА!

(при нормална работа и правилна употреба, батерията вече издържа до 6 часа)                                    


 

КАКВО ПРЕДТСВЛЯВА Deeper - Smart Fishfinder?

Deeper - Smart Fishfinder е първият по рода си в света 100% водозащитен, преносим и безжичен двулъчев сонар, проектиран специално както за любителски, така и за професионален риболов. Абсолютно нов революционен и иновационен продукт, произведен в Европа, чрез който можете да разберете местоположението на рибата, дълбочина, температура на водата, да видите релефа, структурата и контура на дъното както и много друга информация когато сте на риболов. 100% ефективен! 100% мобилен! 100% работещ! Deeper е първият в света сонар (фишфайндър), който работи във връзка с Вашият мобилен смартфон. Съвместим както с Android операционна система, така и с Apple IOS. (работи с над 6000 мобилни устройства, смартфони и таблети, поддържащи oперационни системи Android 2.3 + и IOS 5.0 +). Изтегляйки абсолютно и напълно безплатното приложение от интернет (App Store Google Play за Android) и (iTunes Store за Apple iPhone или iPad), Вие можете да свържете Вашият Deeper - Smart Fishfinder чрез Bluetooth технология, поддържана от всички съвременни мобилни устройства, смарт телефони и таблети. Търси рибата, без специални умения и познания, винаги и по всяко време с този уникален и доказано работещ практичен мобилен двулъчев сонар. Там където другите сонари немогат да Ви дадат информация, Deeper - Smart Fishfinder ще Ви даде всичко онова от което се нуждаете, за да намерите рибата. Дали сте на язовир, на езеро, на море, на брега, на мост, на дига, на док, в лодка, в каяк, на леда или някъде другаде, Deeper® винаги работи. Без значение дали го използвате в сладка или солена вода, през лятото или през зимата, той винаги работи. Изключително подходящ и атрактивен за монтаж върху Smart Bait Boats или т.нар. радиоуправляеми лодки за захранване. Deeper - Smart Fishfinder е идеалният инструмент да подобрите Вашият риболовен опит и да намерите рибата. Устройството работи успешно в диапазона между 0.50 m. и 40 m. дълбочина и използва Bluetooth връзка, за да Ви покаже цялата информацията  за рибата, температурата на водата, дълбочината, релефа, структурата на дъното и т.н.


 

ЛОКАЛИЗИРАЙ РИБАТА

Изключително висока точност и прецизност на сонарният изглед във водата, разкриващ Ви максимално добре и с кристална яснота големината на рибата, което от своя страна Ви позволява уверено да насочите усилията си към определено "петно" (място) на риболов.

ВИЖ ДЪЛБОЧИНАТА

Deeper е достатъчно мощен, за да функционира перфектно на дълбочини между 0.50 м. и 40 м. под повърхността на водата. Той работи еднакво добре както в сладка, така и в солена вода.

 РАЗГЛЕДАЙ СТРУКТУРАТА НА ДЪНОТО

Подобрете Вашият опит като риболовец, чрез изследване и запознаване със структурата и релефа на дъното, използвайки подробния и детайлизиран режим. Чрез него Вие ще научите къде се крие рибата, както и много друга информация. Доминирай над рибата с иновативната и 100% ефективна Deeper Smart Imaging технология.

ЗНАЙ ТЕМПЕРАТУРАТА НА ВОДАТА


 

Температурните сензори на Deeper Ви предоставят информация като точни и конкретни колебания на температурата на водата, така че винаги и по всяко време Вие да знаете идеалното време за захранване или за стимулиране на рибата.

 ОТКРИЙ НОВИ МЕСТА

С хвърлящия се Deeper и неговите захващащи се монтажни решения, Вие може да изледвате всеки ъгъл и да се запознаете със всеки сантиметър вода без значение къде ще риболовствате, а именно на река, море, езеро или язовир. Сканирай местата за риболов и открий нови такива, там където другите сонари немогат да достигнат.

ХВАЩАЙ И СПОДЕЛЯЙ

Станете риболовец от следващо (последно) поколение, с всичко в едно решение. Присъединете се към световната общност на "интелигентните" рибари, които знаят винаги къде се крие рибата и вдъхновете останалите Ваши приятели и познати чрез споделяне на вашите риболовни трофеи.


 

ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ ПРЕНОСИМ СОНАР

С тегло от само 100 гр. и диаметър от 6.5 см. Deeper е по-малък и по-лек от всеки друг традиционен сонар. Специално проектиран да се побира навсякъде измежду Вашият риболовен такъм (риболовен куфар, кутия и т.н.), така че да можете да го използвате винаги, където и да отидете, без значение от мястото на риболов - от лодка, каяк, от бряг, от мост и т.н, места където повечето сонари немогат да Ви дадат нужната информация.


 

ХАРАКТЕРИСТИКИ И СПЕЦИФИКАЦИИ:


 

 • Технология: Двулъчева

 • Работна честота: 290 kHz (15° ъгъл на сканиране) и 90 kHz (55° ъгъл на сканиране)

 • Модел: DP0H10S10

 • Чисто тегло: 100 g.

 • Диаметър: 6.5 cm. (Ф 6.5)

 • Съвместимост: От iOS 5.0 и Android 2.3 до последнни версии на iOS и Android

 • Връзка: Безжична, чрез Bluetooth

 • Работещ Bluetooth обхват: до ~ 50 m.

 • Дълбочинен обхват: ~ 40 m.

 • Температурен сензор: вграден, показващ температурата на повърхността на водата

 • Температурен обхват на работа: от -20°C до 40°C

 • Аларми: ДА (различни видове)

 • Батерия: Lithium Polymer, 3.7V зареждаща се (850 mAh), с капацитет на работа до 6 ч. (в зависимост от заряда и интензитета на работа)

 • Захранване: 110V - 240V (Micro USB кабел)

 • Гаранция: 1 година

 • Произведено в: EU

Deeper използва Bluetooth технология за прехвърлянето на информацията от сонарните показания до Вашият смартфон или таблет. Работният и ефективен обхват е до 50 м. Bluetooth връзката позволява по-ниска консумация на батерията при прехвърлянето на неклетъчни данни, което е важно за безпроблемната работа на устройството Ви и използването на интернет по време на риболов.

SMART IMAGING

 

Показаната технология осигурява кристално чисти картинни изображения, с изключително висока детайлност и прецизност както на рибните цели (рибата), така и на структурата и релефа на дъното под Вас. Всичко това се визуализира кристално ясно на Вашият смартфон или таблет. Рибите се открояват ярко като ясно очертани и дефинирани цели, отделени от останалите предмети и структура, така че може да разберете незабавно какво е онова, което виждате на дисплея, без да е необходимо допълнително тълкуване.

КАК РАБОТИ SMART IMAGING? 

Deeper може да Ви помогне да определите дали дъното е меко или твърдо. Когато сонарните звукови вълни се отразяват обратно от дъното, твърдото дъно връща по-силен сигнал от мекото дъно. На екрана на Вашия смартфон или таблет отразените сонарни вълни се показват в оранжево (силните), кафяво (средните) и черно (най-слабите). Дъното на водата винаги ще бъде най-силният сигнал и следователно с най-интензивен цвят. Дъното е непрекъсната, силно оцветена линия, пресичаща долната част на екрана. Високата чувствителност на сонара, продиктувана от нашите софтуерни алгоритми ни позволява да се определят плевелни легла, водна растителност и т.н. Тези отразени вълни ще бъдат показвани в зелен цвят. В горната част на екрана ще видите син цвят на линията на водната повърхност, с групиране и на други интензивни цветове. Това е причинено от вълни или всяккви други смущения на сонара на повърхността на водата. Deeper - Smart Fishfinder включва най-новите технологии при тълкуването и преобразуване на дънните (сонарни) сигнали. Чрез тях може да се вижда през риба, структури и слоеве на водата с различна температура (термоклин). Големи рибни пасажи или плътни структури, близки до дъното може да повлияят на разчитането на сигнала за дълбочината. Опцията "Иконка за риба" (Fish ID) Ви позволява да намерите риба чрез преглеждането на актуални данни от сонара или комбинация от символи за риба и актуални данни от сонара. Симулационните икони за риба са разделени в три различни размера, в зависимост от силата на върнатия сигнал. Важно: Действително отразените от рибата сигнали може да не изглеждат на екрана като перфектни дъги (арки), поради скорост, ориентация на рибата и/или други условия. Устройството ясно ще покаже пасажите от дребна риба като облаци с различни форми и размери, в зависимост от броя на рибите и скоростта на лодката. Когато звуковите вълни от сонара се отразяват обратно от дъното, твърдото дъно връща по-силен сигнал от мекото дъно. Може също така да видите втори (вторичен) сонарен сигнал, когато сигналът се отразява между дъното и повърхността на водата и обратно. Твърдото дъно ще покаже силен втори сигнал, докато мекото дъно ще покаже много слаб сигнал или такъв изобщо няма да има. Чувствителността контролира колко подробно ще се показва информацията на дисплея на Вашия смартфон или таблет, както и ще коригира чувствителността на всички сонарни честоти. Повишаването на чувствителността показва по-голяма сонарна възвръщаемост от малки риби и плуващи във водата отломки. Когато се работи в много чиста вода или по-големи дълбочини, повишената чувствителност показва по-слаба  възвръщаемост, което може да се има предвид. Намаляването на чувствителността елиминира безпорядъка на дисплея, както е понякога в мътна вода. Ако чувствителността е настроена на прекалено ниска, дисплеят на смартфона може да не покаже много отражения на сонарния сигнал, които биха могли да бъдат и на риба. Ако Ви се налага и е необходимо да видите изображение на релефа, дънната структура и рибата в реално време, директно под саондата, можете да го направите чрез използването на опцията за амлитудно поле (А-амплитуда). Тя се появява от дясната страна на дисплея, само в сонарен режим. Амплитудната графика показва дълбочината и интензивността на върнатия сонарен сигнал. По хоризонтала, графиката отразява дали върнатият (отразен) сигнал е слаб или силен.


 

ДВУЛЪЧЕВ СОНАР

Deeper е сонар, работещ на две честоти, което от своя страна Ви позволява отлично да наблюдавате подводният свят и всичко онова, което се намира под Вас. Широкият лъч от 55° (90 kHz) Ви осигурява достатъчно пространсво и мощ за търсене на рибата, риба са стръв (малки риби), както и за визуализация на дъното под Вас. Прецизният тесен лъч, работещ на честота от (290 kHz) има ъгъл на сканиране от 15° , който Ви дава висока конкретност, абсолютност и точност на върнатия и отразен сигнал. Получавате ясна, подробна и детайлизирана картина за рибата, структурата и релефа на дъното под Вас. С Deeper може едновременно да търсите риба и паралелно с това да получавате информация за профила на дъното.


Вземете пълен контрол над всички функции на сонара, чрез лесно, достъпно и безплатно мобилно приложение. Регулирането на чувствителността на Deeper Ви позволява да настроите сонара по Ваш вкус, т.е. да виждате повече или по-малко от детайлите във водата, които се отразяват от върнатите сигнали на сонара. Можете да превключвате между различни честоти, за по-широко, по-точно и детайлизирано проучване на водната действителност. Имате възможност да поставите Вашето Android или iOS Deeper устройство и в икономичен режим на разход и консумация на батерия, както и много други възможности

АКТУАЛИЗАЦИЯ (ЪПДЕЙТ) НА БЕЗЖИЧЕН СОНАР

 

Използвайки Deeper приложението, Вие удобно, лесно и бързо може да актуализирате Вашето Deeper устройство с помощта на Вашият Android или iOS смартфон или таблет. Използвайки най-новата версия на Deeper приложението, Вие ще получите най-добрата функционалност на сонара, както и най-добри резултати.


 

СПОДЕЛЯЙ

Хванали сте трофеен екземпляр или просто риба? Използвайте специално създаденото приложение в Deeper приложението, за да направите снимки на Вашият улов и да ги споделите с Вашите приятели и познати навсякъде по света, чрез Facebook, Twitter или Google +.


 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ И ДА КУПИМ Deeper - Smart Fishfinder?

Deeper е така проектиран и създаден, че да може винаги да бъде до Вас, на една ръка разстояние и без никакъв проблем или допълнителни затруднения, при нужда да го носисте със себе си или да бъде на разположение във Вашия риболовен арсенал (куфар, кутия и т.н.). Deeper също така е:

                                                              

          Безжичен   Мобилен и компактен     Двулъчев        Сканира до 40 м.      Има обхват      Постоянен ъпдейт

                                                                                       дълбочина              до 50 м.          и актуализации


 

Днес, Deeper е задължителен аксесоар за всички страстни риболовци, които обичат и искат риболовът им да бъде успешен, както и очакват от него да им донесе незабравими преживявания и моменти. Deeper - Smart Fishfinder е най-гъвкавият и универсален безжичен сонар в света.


 

КЪДЕ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ Deeper - Smart Fishfinder?

                                                                                                        

С телескоп, боло                      От лодка                             От каяк                       Зимен риболов                      Други стилове

или пръчка от бряг,                                                                                                 (на дупка)                          (навсякъде)

мост, док и т.н.

Направете всяко Ваше            Разгърнете и              Открийте нови места           Вземете максимума и              Безброй много

замятане значимо и                преоткрийте               за риболов, които са            риболовствайте под                начини за риболов.

успешно!                               света под Вас!            недостъпни за другите!        леда на друго ниво!                 Намери твоя!

 

Където и да отидете, Deeper ще Ви предложи незабравими моменти и приключения, максимум резултат и производителност, както и ще Ви донесе пълно удовлетворение от риболовният излет.


 

ГРАФИЧЕН ИНТЕРФЕЙС ЗА Deeper - Smart Fishfinder В РЕЖИМ НА ЗИМЕН РИБОЛОВ (НА ДУПКА)

 

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА Deeper - Smart Fishfinder?

КОЯ ПОЗИЦИЯ НА ОТВОРА ДА ИЗБЕРЕМ?

Deeper - Smart Fishfinder има 3 различни точки на позициониране. В зависимост от това какъв стил риболов практикувате, за да имате максимална ефективност на сигнала, без каквито и да било прекъсвания, се препоръчва и различно захващане на самото устройството. Има значение това от къде и как изхърляте устройството. Ъгълът, който се получава при навиване с макарата е различен при ралзличните места, от които изхвърляте Deeper устройството, различните стилове на риболов, както и от различните точки на позициониране. Ето защо Ви препоръчваме да се съобразите със схемата за монтаж, която сме изложили по-долу. Надяваме се, че тя ще Ви бъде полезна и чрез нея ще добиете максимална представа, за това как и къде да позиционирате Вашият клипс-болт на Deeper си, за да получите пълна удовлетвореност и ефективност от Вашият риболовен излет.

 


 

ВСИЧКО В ЕДНО ЕДИНСТВЕНО МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ. УНИКАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ И ФУНКЦИИ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА ВАШИЯТ СМАРТФОН ИЛИ ТАБЛЕТ. ПОДВОДНИЯТ СВЯТ ОЧАКВА ДА БЪДЕ ПРЕОТКРИТ!


 

Deeper е съвместим с Apple, Samsung, LG, Sony, HTC, Sony Ericsson, Motorola, Huawei и още над 6000 други модели смартфони и таблети. Приложението е напълно безплатно и разполага с изключително лесно, достъпно и бързо меню на работа. То е идеалният инструмент да планирате своята почивка и развлечение на открито. Вече няма нужда от никакви оправдания. Знаете кога да ловите риба, знаете как да ловите риба, знаете къде да ловите риба, защото знаете къде се крие рибата. Остава само да я хванете, да я снимате и да се похвалите на света с това. Едно от най-вълнуващите нововъведения на пазара, в комбинация с Вашият опит и едно наистина неописуемо риболовно изживяване, гаранция за успех и 100% емоция, почивка и релакс. Доминирай и се забавлявай с най-новата технология. Наслаждавай се на нашата уникална Smart Imaging технология, която ти осигурява максимална и оптимална производителност както в дълбока, така и в плитка вода с ъгъл на сканиране на сензора (сондата) до 55°. Независимо дали търсите или дали ще намерите риба, Вие ще видите всичко изключително ясно и детайлно. Започнете риболов по съвсем нов, лесен и интелигентен начин.

* За да можете да се наслаждавате нa Вашият Deeper, трябва да сте изтеглили на смартфона или на таблета си безплатно Deeper - Smart Fishfinder приложение. Всички функции на приложението, могат да бъдат използвани също безплатно, дори и без Deeper - Smart Fishfinder устройството.

Смарт приложението Ви дава огромен набор от информация, която във всеки един момент може да Ви бъде полезна. Може да разчитате на детайлизиран (подробен) календар за нивото на активност на рибата, базиран на данни от Solunar Forecast. Също така приложението разполага с интегрирана функция - камера, както и с актуални прогнози за времето, персонален риболовен дневник, вградена функция - карта и напълно съвместима и интегрирана функция със социалните и медийни мрежи, така че да можете да споделяте веднага и на момента, бързо и лесно Вашите риболовни истории, снимки и трофеи с натискането само на един бутон. Повече за възможностите и опциите, които предоставя приложението можете да видите по-долу:


 

 РАЗБЕРЕТЕ КОГА Е НАЙ-ПОДХОДЯЩОТО ВРЕМЕ ЗА РИБОЛОВ

Приложението Ви предоставя подробен риболовен календар, основаващ се на лунните фази за избрано място, както и най-благоприятните часове за търсене на рибата, когато тя е най-активна.

БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА ВСЯКЪКВИ МЕТЕРЕОЛОГИЧНИ УСЛОВИЯ


 

Приложението ще Ви предложи актуална 5 дневна прогноза за времето на любимите Ви места за риболов и ще Ви даде актуална информация за температурата на въздуха, облачността в района, скорост и посока на вятъра, влажност, атмосферно налягане, както и информация за слънцето и луната. 

ОТБЕЛЕЖЕТЕ И ЗАПАЗЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ МЕСТА ЗА РИБОЛОВ

С Deeper - Smart Fishfinder Вие разполагате с интегрирана в приложението карта, както и допълнителни функции, чрез които можете да отбелязвате интересни за Вас места, както и да запазвате успешните точки за риболов, така че винаги да можете да се върнете и да знаете къде е рибата при следващият Ви риболовен излет.

ПОДДЪРЖАЙТЕ ВАШИЯТ РИБОЛОВЕН ДНЕВНИК


 

Индивидуалният риболовен дневник Ви позволява да водите точен регистър на риболовната си дейност. Предоставя Ви пълна информация за обозначените риболовни "петна", снимки, интресни места, времето и метеорологични данни (прогнози). Можете да въвеждате всякъкви бележки, като например вид и тегло на рибата (улова). 

ПРОСЛЕДЯВАЙ ИСТОРИЯТА НА РИБОЛОВА СИ

Имате възможност за преглед на последните данни от историята на сонара, като движите екрана или курсора наляво, докато информацията на дисплея незапочне да се движи в обратна посока. Не пропускайте нищо!

СПОДЕЛЯЙ СВОЯ УЛОВ И РИБОЛОВНИ ТРОФЕИ

Deeper - Smart Fishfinder е напълно интегриран в социалните и медийни мрежи, така че да можете да споделяте Вашите риболовни преживявания, приключения, истории, снимки бързо и лесно, само с натискането на един бутон.


 

Deeper Ви предоставя уникална възможност и съдържание на най-новите функции и възможности на сонарните технологии, в съвременния риболов, чрез които да постигнете изключително голям опит в търсенето на риба. Опит от който може да се възползвате навсякъде и по всяко време, напълно безплатно. Изтеглете напълно безплатно Deeper приложението, стартирайте демо режима (симулация), за да видите как работи Deeper, без дори да се налага да сте на мястото за риболов.  Всичко, създадено и направено в едно единствено приложение, във вашият смартфон или таблет, винаги готови за риболов.


 

КОНТРОЛИРАЙТЕ И УПРАВЛЯВАЙТЕ ВАШИЯ СОНАР

 

Вземете пълен контрол над всички сонарни функции и възможности, лесно, чрез Deeper приложението. Може да регулирате чувствителността на получаваната сонарна информация, да превключвате между различни честоти на работа, за по широко или подробно изследване на подводният свят. Също така имате възможност да поставяте устройството в икономичен режим на работа, с цел ниска консумация на батерията. Умен, стабилен, надежден, "информиран", точен и лесен за употреба, Deeper превръща Вашият смартфон или таблет в мощен и професионален сонарен дисплей.


 

ГЛОБАЛНО, В СВЕТОВЕН МАЩАБ

Може да намерите и да изтеглите Deeper приложението от Google Play, App Store, Amazon Appstore, Opera Mobile Store и дори Facebook и да го използвате навсякъде по света. За Ваше удобство и улеснение, Deeper приложението поддържа различни езици, в т.ч. и Български език. След избор на език, приложението настройва автоматично всички функции и възможности във Вашият смартфон или таблет. За повече полезна информация, за самото устройство и приложението е на разположение и подробно, пълно ръководство за употреба, на съответният език.


 

СЪВМЕСТИМОСТ

 


 

Deeper приложението е достъпно и съвместимо за над 6000 различни мобилни устройства (смартфони и таблети), вкл. Apple, Samsung, LG, Sony, HTC, Sony Ericsson, Motorola, Huawei и още много други. За Ваше удобство, списъкът с поддържани устройства непрекъснато расте. Преди свалянето на Deeper приложението, Вие можете да проверите, дали Вашето мобилно устройство е съвмвстимо.


 

БЪРЗА И ЛЕСНА РАБОТА (ДОСТЪПНА НАВИГАЦИЯ)

 

За риболовците, риболовът е всичко за доброто настроение. Ето защо Deeper приложението е предназначено за подобряване и усъвършенстване на Вашият опит в риболова с лесни за използване инструменти и бързи навигационни бутони. За да разберете къде се крие рибата, оставете цялата работа на Deeper. Той ще св


Магазин Navigacia-GPS.com © 2019