Категории продукти

Garmin Fenix 3

Garmin Fenix 3
Garmin Fenix 3 Garmin Fenix 3 Garmin Fenix 3 Garmin Fenix 3
Garmin Garmin
Цена: 889 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Изчерпан продукт

Възможни варианти


* Избор на версия:

* Избор на цвят:


Безкомпромисен GPS спортен часовник

 • Стоманена EXO ™ антена с GPS + GLONASS поддръжка за точност и бърза корекция
 • 3,1 cm (1,2-инчов) Chroma ™ дисплей видим на слънчева светлина
 • Алтиметър, барометър и 3-осен компас с автоматично калибриране
 • Широк избор от спортове и занимания със специални профили на потребителя, като проследяване на бягане, плуване, туризъм, ски и още
 • Разширени функции за фитнес тренировки включващи VO2 Max и Recovery Advisor и класически Garmin навигационни функции, катоTrackBack
 • Смарт функции, като смарт известия и поддръжка на Connect IQ ™ приложения за допълнителна персонализация

 

Connect IQ

fēnix 3 използва Connect IQ платформата за допълнителна персонализация, така че да можете да настроите часовника си с ConnectIQ приложения, полета за данни и уникални визуализации на часовника, които правят вашия Garmin SmartWatch уникален.

Изгледи на часа:
Garmin Fenix 3 GPS

Приложения:
Garmin Fenix 3 apps

Полета с данни:

Garmin Fenix 3 data

 

Многофункционален

fēnix 3 е предназначен да помага на хората по време на спортните им дейности и живот на открито. Той поддържа спортове като бягане, колоездене, плуване, тренировки на закрито, ски-бягане, както и триатлон и развлекателни дейности, като туризъм, катерене и ски спускане. Той измерва производителността в движение, следи дейността и навигира потребителя до дома в края на всяко едно приключение. И с това той не спира до тук. Новата поддръжка на ConnectIQ приложения за fēnix 3 отваря потенциал да се развият много повече функции за всички видове дейности в близко бъдеще.


Когато бягането стане сериозно

fēnix 3 е снабден с най-тренировъчните функции от Garmin. Когато се използва с HRM-Run пулсомер (включен в  Bundle варианта) той може да Ви даде статистика за Вашата форма. VO2 Max Ви дава оценка на действителното Ви фитнес ниво въз основа на Вашите данни за ефективност и сърдечна честота. Fenix 3 е в състояние дори да Ви направи прогноза за времето на тренировката ви въз основа на вашата VO2 Max стойност. След края на тренировката съветника за възстановяване Ви казва колко време ви трябва, за да се възстановите от последната си дейност¹. Благодарение на Running Dynamics fēnix 3 Ви дава обратната връзка за Вашата форма по време на бягане, предоставяйки ви множествени усъвършенствани експлоатационни показатели. Когато се използва с HRM-Run пулсомер¹, fēnix 3 отчита каданс, вертикална вибрация и времето за контакт със земята. Тези показатели показват резултатите в бягането - нещо, което може да използвате, за да подобрите ефективността си с течение на времето.
 

Бягайте вертикално

За да отговори на специфичните нужди на бегачите по пътеки, fēnix 3 предвижда специален профил. Новите функции включват автоматичното превключване на представянето на данните по време на плоско бягане vs. катерене и повече катерачни данни. За Ultra Trail бегачи fēnix 3 осигурява допълнителен живот на батерията в режим на UltraTrac и възможността да стартирате часовника с външно захранване за голямото предизвикателство.

 
Гмурнете се

Независимо дали тренирате в басейна или в открити води, fēnix 3 улавя детайлни плувни показатели, включително разстояние, скорост, брой загребвания, темпо и SWOLF резултат. Използвайте сигналите за време, за да Ви помогнат да задържите темпото, или сигналите за разстояние, за да Ви каже, когато едина част от тренировката е приключила. Има дори и сигнали за калории и темпо на загребването.
 

Качете се на колелото си

fēnix 3 е съвместим със сензори за скорост, каданс и сърдечна честота, за да Ви осигури разширени възможности за обучение на Вашите вело тренировки. Той може също така да показва силови показатели, когато е сдвоен с ANT + измерватели, включително Vector линията. Ако тренирате с пулсомер и силови измерватели, fēnix 3 може да получи Вашата VO2 max прогноза за колоездене и да Ви помогне да промените Вашето фитнес ниво.


Спуснете се по пистата

Ski-board режима Ви предоставя информация за скорост, разстояние, денивелация, автоматичен брояч (с Auto Pause за лифта) и още много и всичко това е на Вашата китка . Можете дори да използвате Вашия fēnix 3, като дистанционно управление, чрез ANT + ™, за екшан камерите VIRB® и VIRB Elite.


Винаги знаете на къде е пътя

fēnix 3 предоставя разбираема навигация и функция за следене, за да Ви води на и извън утъпканите пътища. fēnix 3 записва GPS следа докато се движите, създавайки пътека "троха по троха". Той също така Ви позволява да маркирате места, като например старт / финалната линия, превозното Ви средство или друга точка на интерес. С fēnix 3, можете да създадете и следвате следа, или да маркирате до 1000 места и да навигирате към тях. Планирайте пътувания и споделете приключения с приятели и семейството чрез безплатното приложение за планиране на Garmin BaseCamp ™ на Вашия компютър.


Повече от обикновенни ABC сензори

fēnix 3 е оборудван с барометричен алтиметър и електронен 3-осен компас. Устройството автоматично калибрира тези сензори, използвайки GPS приемник, за да осигурят възможно най-точна информация. Вграденият алтиметъра предоставя данни за надморската височина, наблюдавйки точно изкачване и слизане, докато барометърът може да се използва за предвиждане на промените във времето, като показва краткосрочни тенденции в налягането на въздуха. За точна температура може да сдвоите fēnix 3 с нашия tempe™ безжичен сензор за температура.

 
Чудесен стил

fēnix 3 се предлага в два модела: сив с черна каишка и сребрист с червена каишка. Всеки часовник се отличава с изключително здрав екран и бутони от неръждаема стомана за допълнителна издръжливост. Цветният дисплй е видим на слънчева светлина с висока резолюция  и светодиодна подсветка, която Ви позволява достъп до данните във всяко състояние на светлината. Fenix 3 е водоустойчив до 100 метра и е с живот на батерията до 50 часа в режим на UltraTrac, 20 часа в GPS режим и до 3 месеца в режим на часовник (в зависимост от настройките).
 

Останете на линия

Fenix 3 е наистина умен и поддържа връзка със света - било то чрез Вашия смартфон, за да получавате Смарт Известия директно на часовника², или чрез Вашия WiFi за безпроблемно автоматично качване на дейности на Garmin ConnectTM. Ако искате fēnix 3 да държи Вашето семейството и приятелите информирани за Вашите местонахождение може да използвате LiveTrack². Получете повече информация от fēnix 3 от комбинирането му с един от многото допълнителни Garmin ANT + сензори като Vector® за колоездене, tempeTM за температура, HRM-run за динамика на бягането и пулс и много други.
 

Ръководство за потребителя

PDF  Garmin Fenix 2 пълно ръководство

 

В кутията ще намерите

 • Garmin Fenix 3 (версия Performer Bundle е в комплект с HRM-Run ™ пулсомер)
 • USB кабел
 • AC адаптер
 • Гаранционна карта
 • Ръководство

 

Видео презентация на Garmin Fenix 3

Основни Характеристики
Размери (ШxВxД): 51.0 x 51.0 x 16.0 мм
Размери на дисплея (ШxВ): 30.4 мм
Резолюция на дисплея (ШxВ): 218 x 218 пиксела; трансфлективен MIP цветен
Тегло: 82 гр.
Батерия: презареждаема 300 mAh lithium-ion
Живот на батерията: До 50 часа в UltraTrac режим ; до 20 часа в GPS режим на обучение; до 6 седмици в режим на часовник
Водоустойчивост: да
Плаваемост: не
Високо-чувствителен приемник: да
PC Интерфейс: USB
RoHS версия: не
Вградена памет -
Карти и Памет
Основна навигационна карта: не
Вградени карти: не
Добавяне на карти: не
Допълнителна памет:
Любими дестинации: 1000
Памет за маршрути: 50
Памет за следи: 10 000 точки; 100 записани следи
Програма HotFix за бързо позициониране: -
Предимства
Преглед на снимки: не
Активен дисплей: -
Автоматична навигация завой по завой: -
Електронен компас: -
Режим Geocashing: да
Съвместимост с потребителски карти: -
GPS игри: -
Календар за лов / риболов: -
Изчисляване на площи: -
Потребителски точки: -
Вградена камера: -
Фотонавигация: не
Таблици за приливите: не
Информация за слънцето и луната: да
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи): да
Барометричен алтиметър: да
Прехвърляне на данни от устройство към устройство: не
Допълнителни особености: Connect IQ™ app поддръжка : Да (''лица'' на часовника, полета с данни, уиджети и приложения)
EXO ™ антена (GPS / GLONASS): Да
Безжична свързаност: Да
ANT + ®: Да
Bluetooth®: Да
Известия за времето: Да
UltraTrac: Да
tempe™: Да
TrackBack : Да

Магазин Navigacia-GPS.com © 2020