Категории продукти

Garmin vívosmart - Фитнес гривна за смартфон

Garmin vívosmart - Фитнес гривна за смартфон
Garmin vívosmart - Фитнес гривна за смартфон Garmin vívosmart - Фитнес гривна за смартфон Garmin vívosmart - Фитнес гривна за смартфон
Garmin Garmin
Цена: 239 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Изчерпан продукт

Възможни варианти


* Избор на версия:

* Избор на цвят:


Преди да закупите vivosmart, моля проверете дали вашия смартфон е съвместим:

 

Android устройства

Apple устройства

Windows устройства

 

Активити тракер плюс смарт уведомления

  • Показва стъпки, калории, разстояние и час
  • Известия чрез вибрация за обаждания, съобщения и имейли от Вашия смартфон
  • Лесна работа с помощта на тъчскрийн дисплей
  • Предупредителен сигнал за неактивност Ви напомня да се раздвижите
  • Автоматично зададена цел за деня

 

Данните на дисплея

vívosmart разполага с елегантен невидим дисплей, който оживява, когато получите уведомление или го докоснете. Тогава OLED дисплея се активира, за да разкрие Вашите стъпки, изминатото разстояние, изгорени калории, точен час и повече.

vívosmart автоматично синхронизира Вашите данни с Garmin Connect ™, нашата онлайн фитнес общност, когато използвате безплатното приложение на Вашия съвместим мобилен телефон¹. Можете също така да получите достъп до Garmin Connect на Вашия компютър.
 

Смарт уведомления

Останете активни и свързани с vívosmart. Всеки път, когато получите текстово съобщение, електронна поща или обаждане на Вашето смарт устройство, vívosmart леко вибрира и автоматично показва информация. Просто докоснете и плъзнете върху екрана, за да прочетете повече.


Показва точен час и кога е "Време да се раздвижите"

Изследванията показват, че продължителните периоди на бездействие, като седенето, намаляват производството на ензими за изгаряне на мазнини. Добрата новина: това може да се предотврати с чести кратки разходка.

Може да загубите представа за времето, но vívosmart помни. След 1 час на неактивност, vívosmart вибрира, за да Ви каже, че е време да се раздвижите. Разходка от няколко минути ще нулира таймера на неактивност.


24/7 на Вашата ръка

vívosmart следи напредъка Ви 24/7 и може да остане активен в продължение на 7 дни, преди батерията да се нуждае от зареждане. С воден рейтинг 5 ATM, можете да носите vívosmart в банята или когато плувате, без да се притеснявате.

Използвайте вградената аларма и vívosmart ще ви предупреди с нежна вибрация. Задайте режим на сън преди лягане и наблюдавайте Вашата почивка. По-късно, можете да видите общите часове на сън, както и периодите на движение и спокоен сън, на вашата Garmin Connect страница.
 

Персонализирани ежедневни цели

vívosmart научава текущото Ви ниво на активност и възлага постижима дневна цел. След което настройва целта Ви за следващия ден, като постепенно я увеличава към по-активен начин на живот. В Garmin Connect, нашата безплатна онлайн общност, можете да печелите виртуални значки и да следите напредък си.
 

Останете свързани

vívosmart автоматично се синхронизира с Вашето мобилно устройство чрез Bluetooth в определени часове през целия ден, като например, когато дневната цел е изпълнена или когато няколко стъпки са били предприети след последното синхронизиране.

В Garmin Connect, можете да следите напредъка си, и да печелите виртуални значки за допълнителна мотивация. Можете също така да се присъедините към онлайн предизвикателства, да се свържете, конкурирате и сравнявате с приятелите си по целия свят.

 
Продължавай да се движиш

Когато сте готови да предприемете следващите стъпки към по-добро здраве, vívosmart има допълнителни функции, за да Ви мотивира. Използвайте пулсомер², за да запишете Вашите данни на сърдечната честота и зоните и да получите по-точна информация за изгорените калории за всяка Ваша активност, както на работа така и във фитнеса. Можете също така да сдвоите vívosmart със сензори за скорост (продава се отделно).

За подробно проследяване на калории, можете да си създадете акаунт в MyFitnessPal и да го свържете с Вашия акаунт в Garmin Connect. Това ще Ви позволи да сравните консумираните калории с общо изгорените, които vívosmart записва през целия ден.

В Garmin Connect, можете да се присъедините към онлайн предизвикателства с други потребители на vívosmart или да започнете свое собствено с приятели, за да се конкурирате за виртуални значки.


Изберете вашият цвят и размер

vívosmart се предлага в 2 размера - малки (127-172 мм) и големи (155-221 mm) - и широка гама от цветове, за да може да отговаря на Вашият личен стил.
 

Ръководство за потребителя

PDF  Garmin vivosmart пълно ръководство

 

В кутията ще намерите

  • Голям или малък Garmin vivosmart според избора от опциите (Vivofit Bundle версията е с пулсомер)
  • Клип за зареждане / данни
  • vívokeeper
  • Гаранционна карта
  • Ръководство

 

Видео презентация на Garmin vivosmart

Основни Характеристики
Размери (ШxВxД): 127-172 mm (малка) ; 155-221 mm (голяма)
Размери на дисплея (ШxВ): 3.56 cm x 0.36 cm
Резолюция на дисплея (ШxВ): 128 x 16 pixels
Тегло: 9.0 гр. (голяма) ; 18.7 гр. (малка) ; 1.4 гр. (vívokeeper) гр.
Батерия: презареждаща се литиево-йонна
Живот на батерията: до 7 дни
Водоустойчивост: да
Високо-чувствителен приемник: не
Вградена памет
Карти и Памет
Основна навигационна карта: не
Вградени карти: не
Добавяне на карти: не
Допълнителна памет:
Любими дестинации:
Памет за маршрути:
Предимства
Преглед на снимки: не
Активен дисплей: не
Фотонавигация: не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи): да
Барометричен алтиметър: не
Допълнителни особености: сендзор за скорост се продава отделно
Вибрация : да
Намери ми телефона : да
История: Съхранява до 3 седмици 24/7 данни за дейността на устройство между синхронизиране, или до 2 седмици, ако пулсомер се използва по 1 час на ден

Магазин Navigacia-GPS.com © 2021