Категории продукти

Garmin vívofit - Фитнес гривна

Garmin vívofit - Фитнес гривна GPS Промоция
Garmin vívofit - Фитнес гривна Garmin vívofit - Фитнес гривна Garmin vívofit - Фитнес гривна Garmin vívofit - Фитнес гривна
Garmin Garmin
Цена: 217 лв. 159 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Изчерпан продукт

Възможни варианти


* Избор на версия:

* Избор на цвят:


Фитнес гривна, която се движи с Вашия ритъм на живот

 

Каквото и да е нивото на Вашата фитнес подготовка, Вие вече знаете стъпките, които трябва да предприемете, за да подобрите общото си здравословно състояние днес, утре и в близко бъдеще. И въпреки че изглежда просто да се измъкваме от този стол по-често и да се раздвижваме, дали го правим, е друг въпрос. Тук е мястото, в което vivofit може да помогне да превърнем добрите намерения в навици за цял живот. Това е единствената фитнес гривна, която Ви "поздравява" сутрин с персонализирана дневна цел, следи Вашия прогрес и Ви напомня, че е време за движение.

 

Основни характеристики

Дисплей 25 x 10 мм
Гаранция 24 месеца (от официалния вносител на Гармин за България)

  • Водоустойчива
  • Научава Вашето фитнес ниво и Ви поставя персонални дневни цели
  • Над една година живот на батерията
  • Сдвоява се с пулсомер при желание да следите и пулса си.
  • Съхранявайте, планирайте и споделяйте Вашия прогрес в Garmin Connect™

 

Персонализирани дневни цели


Garmin vivofit изучава Вашето текущо ниво на активност, след това Ви предлага достижима дневна цел. Като достигнете дневната цел, vivofit ще уточни Вашата цел за следващия ден, като постепенно Ви подтиква да водите все по-здравословен живот. А в Garmin Connect™, нашата безплатна и свободна онлайн фитнес общност, може да получавате виртуални баджове за успехите си и да следите прогреса си.

vivofit


Показва Ви колко е часа и че е "Време за движение"


Изследванията показват, че продължителните периоди на неактивност, като например седенето на бюро, намаляват производството на ензими в организма Ви, които да горят мазнините. Вие може да обърнете тази тенденция чрез кратки, но чести ходения през целия ден. И докато Вие може да забравите за това и да забравите да се движите, vivofit няма да забрави. На екрана ще се яви червена лента след 1 час неактивност, тя ще се увеличава (натрупва) когато се заседите твърде дълго. Просто се пораздвижете и походете малко, за да нулирате тази неприятна лента.

garmin vivofit


Продължавайте да се движите


Когато сте готови да поемете по следващите стъпки за подобряване на здравето Ви, vivofit има допълнителни инструменти за да Ви мотивира. Използвайте пулсомера? от комплекта на vivofit за да следите данните на сърдечната Ви дейност и да получавате по-прецизни резултати за изгорените калории при фитнес тренировка или бягане в парка. Също така, в Garmin Connect Вие може да се присъедините към онлайн предизвикателства на други vivofit потребители или да стартирате Ваше състезание между приятели, да се конкурирате за виртуални значки или просто да се похвалите.


Винаги включен


vivofit следи Вашия прогрес 24/7 и може да си стои включен над една година без каквото и да е зареждане на батерия. Когато си лягате, поставете го на режим "сън" и vivofit ще следи почивката Ви. В Garmin Connect Вие може да видите общите часове на сън, както и периодите на движение, почивка и сън. vivofit е водоустойчив?, така че спокойно може да се къпете или да се движите в дъжд с него, без никакви притеснения.


Свързвайте се безжично


С натискане на един бутон Вие можете да синхронизирате vivofit с Garmin Connect и да видите пълна картина на Вашия прогрес, да се присъедините към онлайн предизвикателства и да печелите виртуални значки за допълнителна мотивация. Вие може да се свържете с онлайн общността ни от Вашия компютър или съвместимо мобилно устройство? чрез приложението Garmin Connect™ Mobile.

 

Ръководство за потребителя

PDF  Garmin vivofit пълно ръководство

 

В кутията ще намерите

  • Garmin Vivofit с голяма и малка каишка (Vivofit Bundle е с пулсомер)
  • USB ANT стик
  • vivokeeper
  • Гаранционна карта
  • Ръководство

 

Видео презентация на Garmin vivofir

Основни Характеристики
Размери (ШxВxД): 21 mm широчина x 10,5 mm дебелина
Размери на дисплея (ШxВ): 25,5 mm широчина x 10 mm височина
Резолюция на дисплея (ШxВ):
Тегло: 25,5 грама
Батерия: Две сменяеми CR1632 батерии
Живот на батерията: над 1 година
Водоустойчивост: да
Високо-чувствителен приемник: не
Вградена памет
Карти и Памет
Основна навигационна карта: не
Вградени карти: не
Добавяне на карти: не
Допълнителна памет:
Любими дестинации:
Памет за маршрути:
Предимства
Преглед на снимки: не
Активен дисплей: не
Фотонавигация: не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи): да
Барометричен алтиметър: не

Магазин Navigacia-GPS.com © 2021