Категории продукти

Garmin inReach Explorer +

Garmin inReach Explorer +
Garmin inReach Explorer + Garmin inReach Explorer + Garmin inReach Explorer + Garmin inReach Explorer + Garmin inReach Explorer +
Garmin Garmin
Цена: 930 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Изчерпан продукт

Възможни варианти


* Избери версия на устройството:


100% глобално Iridium сателитно покритие
  1. Изпращане и получаване на текстови съобщения, когато сте извън обхвата на мобилния телефон
  2. Интерактивни SOS съобщение до GEOS - център за 24/7 мониторинг, търсене и спасяване
  3. Проследявайте и споделяйте местоположението си с близки и приятели
  4. Сдвояване с мобилни устройства1 използвайки безплатното Earthmate приложение за достъп до сваляне на карти2, цветни изображения и още
  5. Предварително инсталирана DeLorme® TOPO карта с GPS маршрутизация плюс вграден дигитален компас, барометричен алтиметър и акселерометър

Може да се намирате извън обхвата на мрежата, но никога няма да сте извън обсег - толкова дълго, колкото носите inReach Explorer + със себе си. Този преносим сателитен комуникатор е предназначен за ентусиасти, който искат да стигнат далеч - без да правят компромиси със спокойствието на техните близки. inReach осигурява комуникация, споделяне на местоположение, навигация и SOS функции.

 

 

 

Изследвайте навсякъде. Общувайте навсякъде.

Използвайки покритието в целия свят на Iridium сателитната мрежа, устройството позволява обмен на текстови съобщения с всеки мобилен телефонен номер или имейл адрес навсякъде - докато използвате GPS за проследяване и споделне на напредъка на пътуване си. Можете също да публикувате в социалните мрежи или дори да общувате inReach с inReach.

В случай на рискова ситуация, можете да използвате inReach да задействате SOS до 24/7 мониторинг център и да получите потвърждение, когато помощта е на път.

Когато пътувате в чужбина има много неща, за който да помислите, за да направите пътуването голямо приключение. Имайте спокойствието по време на пътуванията си знаейки, че ще имате постоянно покритие. Можете да разговаряте с близки и приятели или да се обадите за помощ, същевременно винаги знаейки точно какви са разходите за това - благодарение на inReach плановете за услуги. Винаги се чувствайте свързани и в безопасност, свободни да изследвате неизвестното.

 

 

 

 

 

 

Нямте сигнал на мобилния? Няма проблем.

inReach Explorer + ви дава всички необходими инструменти, за да остане напълно свързани. Не е нужно да се притеснявате, че нямате сигнал на мобилния телефон - или както се случва в много случаи да се натъкнете на зона или област без покритие. Вашият inReach комуникатор работи навсякъде - така че никога да не сте извън обхват и обсег.

 

 

 

Кой ще отговори на вашия SOS? GEOS ще го направи.

GEOS е световен лидер в решенията за спешното реагиране и мониторинг. Те поддържат спасителни операции в повече от 140 страни, спасявайки много животи в този процес. Те стоят по 24/7/365 за да отговорят на вашия SOS, проследят вашето устройство и да уведомят съответните контакти във вашия район. След това, докато помощта е на път, GEOS ще продължи до ви предоставя актуална и важна информация, докато ситуацията не бъде решена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проследяване и споделяне на местонахождението

Включете функцията за проследяване на вашия inReach Explorer + комуникатор, и нека семейството и приятелите следват напредъка ви на своите компютри или мобилни устройства, с помощта на уеб-базирания MapShare® портала. inReach ще изпрати точки в предварително избрани интервали от време, така че последователите да ви следват онлайн. Можете също така да поканите семейството и приятелите да използват MapShare, за да видят вашето GPS местоположение, следят движението и за обмена на съобщения по време на пътуването ви. Можете дори да си вградите MapShare страницата в блог, уебсайт или социалните мрежи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сдвоете го с мобилното си устройство

За още повече способност и удобства, безплатното Earthmate приложение синхронизира вашия inReach, чрез Bluetooth® с вашето съвместимо Apple® или Android ™ устройство1 така че да можете да получите достъп до неограничен брой карти и въздушни изображения. Плюс това, Earthmate ви позволява да използвате удобно всички функции на inReach на сдвоеното мобилно устройство. За по-лесно писане на съобщения, можете също да синхронизирате inReach устройството със списъка с контакти на телефона си, за да достигне до всеки и навсякъде - с по-малко натискания.

 

 

 

 

Вижте времето навсякъде

Опцията за прогноза за време предоставя подробни новини директно на вашия inReach, съвместим смартфон или таблет, сдвоен с приложението Earthmate, така че вие ще знаете какви условия да очаквате по пътя. Основен, премиум и морски метеорологични пакети се предлагат. Можете да заявите прогнози за времето за текущото си местоположение или всяка друга точка или дестинация по маршрута си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кои inReach е точно за вас?

Както сателитни комуникатори, както inReach SE + и Explorer + предлагат еднакви възможности за съобщения.  Докато inReach SE + използва GPS, за да предоставя основна навигация и ще ви позволи да поставяте точки, отбелязвате ключови места, следите напредъка си, и да следвате следата обратно към базата - на inReach Explorer + отивате една стъпка напред, давайки ви пълна навигация и проследяване, за да ви насочва встрани от утъпканите пътища, като се използва пълноценно GPS с предварително инсталирани TOPO карти и маршрути с точки видими директно на устройството. Вграденият алтиметъра предоставя точни данни за надморската височина, за да следи изкачване и слизане, докато барометъра може да ви помогне за наблюдение на налягането на въздуха, докато цифровият компас ви помага да намерите пътя си, дори когато има лоша видимост.

 

 

 

 

 

 

 

Достъпни, гъвкави сателитни планове

За достъп до Iridium мрежата и комуникацията с inReach SE + или Explorer + устройство, се изисква активен сателитен абонамент. В зависимост от нивото на използване, можете да изберете годишен пакет или гъвкава схема месец за месец.

 

 

 

Неограничено Cloud съхранение и планиране на пътуване

Всяко inReach устройство идва с безплатен достъп до Cloud портал за планиране на пътувания с маршрути и точки, създаване на предварително зададените съобщения и бързи текстове, синхронизация и управление на настройките на вашите устройства, обновяване на фърмуера, изтегляне на допълнителни ТОРО карти, свързване на вашите профили в социалните мрежи, съхраняване на всички данни за местоположения за проследяване и още много други.

 

 

 

Здрав и устойчив

Здрав, издръжлив, удароустойчив и с воден рейтинг до IPX7, inReach Explorer + устройството е създадено за всякакви ситуации. Вградена, презареждаща се литиево-йонна батерия идва стандартно в комплекта, така че да можете да разчитате на дълъг живот на батерията във всеки режим на работа. Заредете чрез стандартен мicroUSB захранващия кабел или в автомобил с 12 V зарядно устройство.

 

 

1 Вижте Garmin.com/inreachfaq за съвместимост
2 Вградените DeLorme ТОРО карти не са съвместими с други устройства на Garmin. Други Garmin карти не са съвместими с това устройство.

Марката и логото Bluetooth® са собственост на Bluetooth SIG, Inc., и всяко използване на тази марка от Garmin е под лиценз. Apple® е търговска марка на Apple Inc., регистрирани в САЩ и други страни . Android ™ е търговска марка на Google Inc.


Магазин Navigacia-GPS.com © 2020