Категории продукти

Garmin vívoactive - GPS SmartWatch за активен начин на живот

Garmin vívoactive - GPS SmartWatch за активен начин на живот
Garmin vívoactive - GPS SmartWatch за активен начин на живот Garmin vívoactive - GPS SmartWatch за активен начин на живот Garmin vívoactive - GPS SmartWatch за активен начин на живот
Garmin Garmin
Цена: 435 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Изчерпан продукт

Възможни варианти


* Избор на цвят:

* Избор на версия:


GPS SmartWatch за активен начин на живот

  • Изключително тънък GPS SmartWatch със сензорен дисплей, висока резолюция и видим на слънчева светлина
  • Вградени спортни приложения, включително GPS-поддръжка за бягане, колоездене и голф плюс плувни показатели и активити тракинг Ви позволяват да видите статистиката, дори когато сте далеч от вашия телефон
  • Сдвоето го с Вашият смартфон, за лека вибрация и сигнали за входящи повиквания, съобщения, имейли и записи от календара, плюс нотификации от социални мрежи и други мобилни приложения
  • Персонализирайте часовника с безплатни дизайни за изгледа на часа, уиджети и приложения от Connect IQ ™
  • Заряда на батерията издържа до 3 седмици в режим часовник / дейност  или до 10 часа в режим на GPS

 

От работа към тренировка

Vívoactive има вградени спортни приложения, който Ви държат активни докато смарт известията Ви позволяват да останат в контакт с неотложните работни въпроси. Сензорният цветен дисплей с висока резолюция остава видим дори при пряка слънчева светлина, така че да можете да видите необходимата Ви статистика по всяко време. С изключително тънкият си профил - 8 мм - vívoactive е удобен за носене през целия ден. Презареждаемата батерия издържа всичките Ви дейности с до 3 седмици в режим часовник / активност или до 10 часа в режим на включен GPS.
 

Вградени спортни приложения

vívoactive предлага вградени спортни приложения, които следят Вашата статистика, дори когато сте далеч от Вашия телефон. Просто докоснете, за да изберете между бягане, голф и колоездене плюс плувни показатели и проследяване на дейността.

Нужната статистика

Независимо дали тренирате професионално или просто за здраве, всяко спортно приложение използва GPS, за да обхване съществени данни, като разстояние и скорост. Вграденият акселерометър за проследяване на скорост и каданс елиминира нуждата от отделен крачкомер, когато тренирате на закрито или когато GPS не е на разположение. Можете да настроите вибрационни сигнали за сърдечна честота¹, темпо и бягане / ходене интервали. Други характеристики включват обучение с Auto Lap® и Auto Pause®.

 


 

Качете се на колелото

GPS-поддръжката за колоездене измерва време, разстояние, скорост и калории. Vívoactive е съвместим със сензори² като скорост, каданс и сърдечна честота за измерване на напредъка Ви на обучение.
 

Отидете на голф

Сдвоете vívoactive с Вашият смартфон³ , за да изтеглите карти от нашата база данни за голф игрища - с повече от 38 000 игрища в цял свят. Голф приложението поддържа картите Ви актуални. Показателите измерват разстоянието до предната, средната и задната част на грийна. Измерете разстоянието на изстрела с натискането на един бутон. Вградения акселерометър следи Вашите стъпки по време на цялата игра.
 

Гмурнете се

Акселерометър-базираната технологии автоматично измерва обща дължина, обиколки, изгорени калории, средната сесия и интервала; включително брой на загребванията и средни стойности. Нека плувното приложение изчисли ефективността ви с swolf. Прегледайте Вашето време и разстояние само с един поглед. Interval Count ви позволява безпроблемно паузиране и след това възобновяване на тренировката.

vívoactive  е с воден рейтинг 5 ATM, което означава, че може да плувате и да се къпете с него без излишни тревоги.
 

Раздвижете се

vívoactive следва напредъка Ви, дори когато не упражнявате определена дейност. Приложението за проследяване на активността следи Вашите стъпки, за да научи сегашното Ви ниво на активност, като след това възлага постижима дневна цел за брой стъпки. Червена лента за активност се появява на дисплея, след 1 час на неактивност. Просто ходете в продължение на няколко минути, за да възстановите лентата. Задайте режим за следене на съня, когато си лягате и vívoactive ще следи Вашата почивка.
 

Останете свързани

vívoactive вибрира леко, за да Ви предупреди за всички нотификации, които получавате на Вашето съвместимо Bluetooth мобилно устройство4. Получавате идентификация за пропуснати и входящи повиквания. Текстовите съобщения съдържат информация за подателя и съобщението. Имейлите идват с подател и послание. vívoactive също показва уведомления от Facebook®, Twitter® и други социални медийни платформи, както и други мобилни приложения, включително метеорологични предупреждения. Просто докоснете и плъзнете върху екрана, за да прочетете повече, или изчистите екрана, с натискането само на един бутон.
 

Допълнителни SmartWatch удобства

vívoactive Ви позволява да управлявате песните на Вашия музикален плеър. Свържете Вашият мобилен телефон и нека Вашите приятели и семейство следят действията Ви в реално време с Live Track. Можете също така да контролирате от разстояние Вашата VIRB® Elite камера.
  

Потребителски приложения

Персонализирайте vívoactive с безплатно сваляне от нашия Connect IQ магазин. Можете да персонализирате изгледа на часовника, добавяте полета с данни, приложения и уиджети, които да Ви предоставят информация с един поглед.
 

Предизвикайте себе си

Поддържайте напредъка си за всяка от вградените дейности, с автоматична синхронизация с Garmin Connect Mobile. Можете да печелите виртуални значки за допълнителна мотивация, да се присъединяте към онлайн предизвикателства и да се конкурирате и сравнявате с приятели и семейство по целия свят.
 

Изберете Вашият цвят

vívoactive идва в черно или бяло, за да може да се координира с Вашата философия за стил. Сменете каишката с някоя от допълнително предлагащите се в различни цветове, или го ''облечете'' с опцията за кожа в черно или бяло.
 

Ръководство за потребителя

PDF  Garmin vívoactive пълно ръководство

 

В кутията ще намерите

  • Garmin vivoactive (версия Bundle е в комплект с пулсомер)
  • Клип за зареждане / данни
  • Гаранционна карта
  • Ръководство

 

Видео презентация на Garmin vívoactive

Основни Характеристики
Размери (ШxВxД): 43.8 mm x 38.5 mm x 8.0 mm
Размери на дисплея (ШxВ): 28.6 mm x 20.7 mm
Резолюция на дисплея (ШxВ): 205 x 148 pixels
Тегло: 38.0 гр.
Батерия: презареждаща се литиево-йонна
Живот на батерията: до 3 седмици (10 часа в GPS режим)
Водоустойчивост: да
Високо-чувствителен приемник: да
Вградена памет
Карти и Памет
Основна навигационна карта: не
Вградени карти: не
Добавяне на карти: не
Допълнителна памет:
Любими дестинации:
Памет за маршрути:
Предимства
Преглед на снимки: не
Активен дисплей: не
Фотонавигация: не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи): да
Барометричен алтиметър: не
Допълнителни особености: - алармиране при преминаване на граници на предварително зададен пулс
- сдвоете с вашия смартфон, за вибрация и сигнали за входящи повиквания, текстове, имейли и записи от календара, плюс нотификации от социални медии и други мобилни приложения
- изобразява на екрана : дневен брой стъпка,дневна цел, таймер за неактивност, разстояние, калории, час / дата, сърдечна честота *, колоездачна скорост *, VIRB® камера дистанционно управление * музикален плейър *
- Поддръжка за сърдечна честота и зона на пулса: Да (когато се използва с ANT + пулсомер)

Магазин Navigacia-GPS.com © 2021