Категории продукти

Garmin vívofit 2 - Фитнес гривна

Garmin vívofit 2 - Фитнес гривна
Garmin vívofit 2 - Фитнес гривна Garmin vívofit 2 - Фитнес гривна
Garmin Garmin
Цена: 194 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Изчерпан продукт

Възможни варианти


* Избор на цвят:

* Избор на версия:


Основни характеристики

Дисплей 25.5 x 10 мм
Гаранция 24 месеца (от официалния вносител на Гармин за България)
  • 1+ година живот на батерията
  • Напомня Ви да останате активни с лента на активност и звуков сигнал
  • Научава Вашето ниво на активност и Ви предлага персонални дневни цели
  • Показва стъпки, калории, разстояние и час на дисплея
  • Автоматична синхронизация с Garmin Connect ™ за запазване, планиране и споделяне на напредъка

 

Показва Ви колко е часа и че е "Време за движение"

Изследванията показват, че продължителните периоди на неактивност, като например седенето на бюро, намаляват производството на ензими в организма Ви, които да горят мазнините. Вие може да обърнете тази тенденция чрез кратки, но чести ходения през целия ден. И докато Вие може да забравите за това и да забравите да се движите, vívofit 2 няма да забрави. На екрана ще се яви червена лента и ще издаде лек сигнал след 1 час неактивност, тя ще се увеличава (натрупва) когато се заседите твърде дълго. Просто се пораздвижете и походете малко, за да нулирате тази неприятна лента. Не искате да ви притеснява звуков сигнал на всеки час? Свържете мобилното си устройство, за нежна вибрации когато е необходимо да се раздвижите.
 

Винаги включен

vívofit 2 следи напредъка Ви 24/7 показвайки Вашите стъпки, калории, изминато разстояние и час на своя лесен за четене дисплей с подсветка. Задайте му режима за следене на съня, когато отидете в леглото и той ще следи вашата почивка. В Garmin Connect, можете да видите общият брой часове на сън, както и периодите на движение и спокоен сън. vívofit 2 е водоустойчив¹, така че да можете да се къпете или ходите под дъжда, без тревоги. И благодарение на 1+ година живот на батерията, можете да държите този активити тракер върху китката си денонощно. Каишката е мека и гъвкава и е допълнително подсигурена от нежелано паден от китката ви. Допълнителените каишки в различни цветове ви позволяват да координира vívofit 2 с вашият гардероб.


Персонализирани дневни цели

vívofit 2 изучава Вашето текущо ниво на активност, след това Ви предлага достижима дневна цел. Като достигнете дневната цел, vívofit 2 ще уточни Вашата цел за следващия ден, като постепенно Ви подтиква да водите все по-здравословен живот. А в Garmin Connect™, нашата безплатна и свободна онлайн фитнес общност, може да получавате виртуални баджове за успехите си и да следите прогреса си.
 

Продължавайте да се движите

Когато сте готови да поемете по следващите стъпки за подобряване на здравето Ви, vívofit 2 има допълнителни инструменти за да Ви мотивира. Използвайте функцията хронометър, за да запишете времето на дадена дейност, като разходка или бягане, които след това могат да бъдат запазении и изпратени в Garmin Connect. Използвайте пулсомера2 от комплекта на vívofit, за да следите данните на сърдечната Ви дейност и да получавате по-прецизни резултати за изгорените калории при фитнес тренировка или бягане в парка. За детайлно проследяване на калориите, може да си създадете профил в MyFitnessPal и да го свържете с Вашият акаунт в Garmin Connect. Това ви позволява да сравнявате общо консумираните калории с изгорените калории, които vívofit 2 записва през целия ден.
 

Свързвайте се безжично

През целият ден vivofit 2 се синхронизирате автоматично с Garmin Connect, където може да видите пълна картина на Вашия прогрес, да се присъедините към онлайн предизвикателства и да печелите виртуални значки за допълнителна мотивация. Вие може да се свържете с онлайн общността ни от Вашия компютър или съвместимо мобилно устройство³ чрез приложението Garmin Connect™ Mobile.

 

Ръководство за потребителя

PDF  Garmin vivofit 2 пълно ръководство

 

В кутията ще намерите

  • Garmin Vivofit 2 с голяма и малка каишка (Vivofit Bundle версията е с пулсомер)
  • USB ANT стик
  • Гаранционна карта
  • Ръководство

 

Видео презентация на Garmin vivofit 2

Основни Характеристики
Размери (ШxВxД): 21 mm широчина x 10,5 mm дебелина
Размери на дисплея (ШxВ): 25,5 mm широчина x 10 mm височина
Резолюция на дисплея (ШxВ):
Тегло: 25,5 грама
Батерия: Две сменяеми CR1632 батерии
Живот на батерията: над 1 година
Водоустойчивост: да
Високо-чувствителен приемник: не
Вградена памет
Карти и Памет
Основна навигационна карта: не
Вградени карти: не
Добавяне на карти: не
Допълнителна памет:
Любими дестинации:
Памет за маршрути:
Предимства
Преглед на снимки: не
Активен дисплей: не
Фотонавигация: не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи): да
Барометричен алтиметър: не

Магазин Navigacia-GPS.com © 2020