Категории продукти

Garmin Fenix 2 - Часовник Навигация

Garmin Fenix 2 - Часовник НавигацияGPS Промоция
Garmin Fenix 2 - Часовник Навигация Garmin Fenix 2 - Часовник Навигация Garmin Fenix 2 - Часовник Навигация
Garmin Garmin
Цена: 740 лв. 648 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Изчерпан продукт

Възможни варианти


* Избор на версия:


Garmin fenix 2 предоставя цялостен набор от функции за пътеки с темпо, време, разстояние, интервални опции за обучение и много други. За да се отговори на специфичните нужди на планинарите, fenix 2 предвижда специален профил, който показва допълнителни данни, като например изкачване, производителност и вертикална скорост. Всички налични профили могат да бъдат напълно персонализирани, за да отговарят на лични нужди на атлетите.

 

Основни характеристики

Дисплей Трансфлективен монохромен LCD 1.2 инча (3.1 cm) диаметър, резолюция 70 x 70 пиксела
Инсталирана базова карта
Високо-чувствителен GPS приемник
Гаранция 24 месеца (от официалния вносител на Гармин за България)
  • Памет за 1 000 точки 10 000 точки от следата
  • Водоустойчив
  • GPS с висока чувствителност и автоматично калибриране на барометъра, алтиметъра и 3 осовия компас
  • Масивен и стилен черен дизайн. Антирефлексно, устойчиво на надраскване стъкло
  • Разширени фитнес функции

 

Fenix 2 подкрепя спортисти във всички дисциплини и техните среди за обучение. По време на плуване в открити води или в закрит басейн, fenix 2 измерва интервала, разстоянието, скоростта и др. По време на колоездене Fenix 2 дава подробна информация за вашето представяне и проследява ритъма и енергия от опционални датчици, за да завършите измерването на ефективността на вашата тренировка.

 

Проследете вашето развитие


fenix 2 е пълен с авангардни тренировъчни функции от Garmin-когато се използва с HRM-Run може да ви даде статистики за вашата текуща форма.VO2 Max ви дава оценка на действителното фитнес състояние в зависимост от вашата производителност и различни стойности на сърдечната честота. Проследявайки промените в VO2 макс може да видите вашето фитнес развитие и да го сравните с вашите колеги. След приключване на тренировката съветника за възтановяване Ви казва , колко време ще ви е необходимо да се възтановите от дейността.


Подобрете ефективността


Когато се използва с HRM-Run monitor, fenix 2 докладва за ритъма, вертикалната вибрация и времето за контакт със земята. Знаейки за вашата текуща динамика може да Ви помогне да се подобри ефективността си с течение на времето.  
 

Прекарйте един чудесен ден в каране на ски


fenix 2 автоматично брои вашите писти и засича скорост, разстояние и денивелация, така че можете да получите отделни данни за всички статистически данни. Веднъж щом се качите на ски лифта и се отправите към планината Ви предоставя данни от полседното Ви спускане за да може да го сравните с предишни спускания и от предния ден. Благодарение на включената в комплекта каишка за китка може да носите fenix 2 дори и над якето.


Навигация по ваше желание


fenix 2 е единственият часовник, който Ви предлага пълния пакет от функции за навигация от Garmin - най-доверено име в света на навигацията. fenix 2 Ви показва не само къде си бил, но също така може да Ви води дори и в пустинята, и по-важното да Ви върне обратно, така че можете да се чувстват 100% уверен и в безопасност с всяка следваща стъпка. Той записва вашият маршрут, създавайки GPS "пътека от трохи", докато се движите.Също така Ви позволява да маркирате точки, като например местоположението на превозното средство, безопасен подслон, големи гледни точки и други POIs (точки на интерес). С fenix 2, можете да създадете и да следват маршрути, любими дестинации до 1000 точки и да съхранява до 10 000 памет за следи. Можете дори да създадете свои данни за пътуването на BaseCamp ™, свободната десктоп трип-планиране софтуер от Garmin. Планирайте пътуването си у дома, качете данните на своят Fenix ??2 и следвайте стрелките до вашата дестинация. В края на деня се използва TracBack ™ за да ви покаже безопасният път до вкъщи.
 

Останете свързани


Споделете вашият голям опит на открито незабавно, просто свържете вашия fenix 2 до вашия смартфон и може да споделите своя позиция с вашето семейство и приятели чрез LiveTrack и Garmin Connect ™ 2.0. Smart Notification Ви позволява безжично да получавате имейл, текстове и сигнали от вашия съвместим iPhone ®. Останете напълно свързани докато държите ценният си телефон на сигурно място в раницата.
 


Алтиметър, барометър и компас


fenix 2 е оборудван с много чувствителен барометричен алтиметър и компас, който се калибрира автоматично с помощта на неговия GPS приемник, за да се осигури най-точни данни. Вграденият в барометричното алтиметър предоставя данни,като наблюдава точно изкачване и слизане, докато барометър може да се използва за предвиждане на климатичните промени, като показват краткосрочните тенденции в налягането на въздуха.За прецизно измерване на температурата на околната среда, свържете го с опция за нашия безжичен сензор за температура Темпе ™.


Създаден да работи в най-тежките условия


fenix 2 съчетава подсилена стомана със защитно извити стъклени лещи против надраскване.Отличава се с голям LCD дисплей с LED подсветка червен и здрава полиуретанова маншет. fenix 2 е водоустойчив до 50 метра и има живот на батерията до 50 часа в GPS режим (в зависимост от настройките) и до 5 седмици в режим часовник.

 

Повече от обикновен часовник


Здрав и атрактивен Fenix ??2 също е много точен часовник, който може да се носи всеки ден. Той включва настройки за аларми и сигнали с вибрации. Той също така функционира като таймер, хронометър и световен часовник. Но преди всичко това е часовник за спортни резултати и открит начин на живот.

 

Ръководство за потребителя

PDF  Garmin Fenix 2 кратко ръководство

PDF  Garmin Fenix 2 пълно ръководство

 

В кутията ще намерите

  • Garmin Fenix 2
  • USB кабел
  • AC адаптер
  • Гаранционна карта
  • Ръководство

 

Видео презентация на Garmin Fenix 2

Основни Характеристики
Размери (ШxВxД): 4.9 x 4.9 x 1.7 cm
Размери на дисплея (ШxВ): 1.2” (3.1 cm) диаметър
Резолюция на дисплея (ШxВ): 70 x 70 пиксела
Тегло: 90 грама
Батерия: акумулаторна lithium-ion 500 mAh
Живот на батерията: 16-50 ч.(GPS режим); 5 седмици (режим часовник)
Водоустойчивост: да
Плаваемост: не
Високо-чувствителен приемник: да
PC Интерфейс: USB
RoHS версия: не
Вградена памет 20 MB
Карти и Памет
Основна навигационна карта: да
Вградени карти: не
Добавяне на карти: не
Допълнителна памет:
Любими дестинации: 1000
Памет за маршрути: 50
Памет за следи: 10 000 точки; 100 записани следи
Програма HotFix за бързо позициониране: не
Предимства
Преглед на снимки: не
Активен дисплей: не
Автоматична навигация завой по завой: не
Електронен компас: 3-аксиален компас
Режим Geocashing: да
Съвместимост с потребителски карти: не
GPS игри: не
Календар за лов / риболов: да
Изчисляване на площи: да
Потребителски точки: не
Вградена камера: не
Фотонавигация: не
Таблици за приливите: не
Информация за слънцето и луната: да
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи): да
Барометричен алтиметър: да
Прехвърляне на данни от устройство към устройство: не

Магазин Navigacia-GPS.com © 2021