Категории продукти

Garmin babyCam авто камера за бебета

Garmin babyCam авто камера за бебета
Garmin babyCam авто камера за бебета Garmin babyCam авто камера за бебета
Garmin Garmin
Цена: 320 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Очаква се доставка

  Младите родители много се притесняват, когато са на път с бебе в колата. Ето защо Garmin изобрети babyCam - първата в света автомобилна видео камера за бебета, предназначена да показва вашето бебе, на екрана на съвместима Garmin навигация¹. Можете да карате с насоки завой-по-завой по маршрута - и да проверявате бебето, без да се налага да се обръщате. Garmin babyCam: Това е помощника, който ви трябва. При всяко пътуване. По всяко време.

  • Първата в света автомобилна видео камера за бебета, която работи със съвместими Garmin GPS устройства.¹
  • Лесно превключвате между екрана на навигационният режим към babyCam.
  • Видео камерата е с нощно виждане, осигурявайки ясни изображения в условия на ярка и слаба осветеност, без да притеснява вашето дете
  • Полезни сигнали напомнят на шофьора да проверите за пътниците преди излизане от превозното средство
  • Лесно монтиране на babyCam на подглавника за минута; не са необходими инструменти

 

Нощно виждане

babyCam разполага и с нощно виждане, за да ви даде по-ясна картина в условия на слаба осветеност, без да включвате вътрешното осветление и без да смущавате вашето бебе (което може току що да е заспало). Ден или нощ, камерата записва чудесно видео, а регулируемте ъгъл на заснемане ви дава възможност да фокусирате върху бебето - или разширите изгледа, за да виждате всички деца.
 

Инсталира се лесно за минути

Не са нужни инструменти. Не е необходимо окабеляване. Факт е, че не са нужни повече от няколко минути, за да активирате вашата babyCam система. Едина обикновенна, но сигурна, скоба ви позволява да монтирате камерата към подглавника на предната или задната седалка*, в зависимост от това по какъв начин е поставена седалка за вашето бебе в колата. Чрез лесно свързване към вашето съвместимо¹ Garmin навигационно устройство, чрез кабела за безжичен трафик (включен с babyCam), системата ви е готов да се синхронизира. След като устройството е включено и безжично е сдвоено с babyCam, вие сте готови да видите видео на живо на дисплея на вашия навигатор.
 

Сдвояване с вашият Garmin навигатор

За ваше удобство, babyCam е проектиран да работи с широка гама от Garmin навигационни устройства. Можете лесно да сдвоите babyCam с всяко съвместимо¹ Garmin автомобилно, камионджийско или RV навигационно устройство, което вече притежавате, или просто сдвоете babyCam с навигационно устройство¹ по ваш избор. Нещо повече, ако своеното Garmin устройство има гласово активиране на навигацията, можете дори да го използвате, за да превключите навигационният дисплей с изгледа на babyCam.


Добавете още камери

До 4 камери (Garmin babyCam или Garmin BC ™ 30 безжични камери за задно виждане; всяка се продава отделно) могат да бъдат комбинирани в една система на вашият автомобил, което ви позволява за множество изгледи от камери да се показват на екрана на вашия Garmin навигатор.

 
Безжична babyCam

Захранването на вашата безжична babyCam е с 2 АА батерии (не са включени). Няма нужда да се напрягате с включване и изключване на babyCam; карайте уверено знаейки, че  babyCam е достъпна "при поискване", когато е сдвоено безжично към съвместимо GPS устройство. Безпроблемно превключвайте от навигационният дисплей на babyCam изгледа, и пестите енергията на батерията, като просто регулирате продължителността на babyCam изгледа на екрана. Изберете от 10, 20 или 30 секунди. Полезен сигнал на дисплея на навигацията ще ви уведоми, когато babyCam батерията е слаба. Ако е необходимо, включете babyCam в източник на захранване на превозното средство, вместо да използват батерии.


Винаги проверявайте бебето

С babyCam, можете да шофирате с увереност. И след като веднъж сте се придвижили до вашата дестинация, полезен сигнал на екрана ще ви напомня да се проверите задните седалки за пътници, които ще искате да вземете със себе си, преди да излезете на превозното средство.

 

В кутията ще намерите

  • Камера за автомобил Garmin babyCam
  • Монтажно за облегалката за глава
  • Безжичен видео кабел
  • Ръководство

 

Видео презентация на бебешка камера за автомобил Garmin babyCam


Магазин Navigacia-GPS.com © 2021